Jenni Haukion puvussa on silkkiä ja pitsiä – katso kuvagalleria illan vieraista

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio tapasivat toimittajia ja kuvaajia ennen Linnan juhlien aloitusta.

Linnan juhliin on kutsuttu tänä vuonna Suomea rakentaneita ja edelleen rakentavia henkilöitä, kertoi presidentti Sauli Niinistö puheessaan medialle ennen Linnan juhlien alkua.
Presidenttiparin mediatervehdyksen aikana Niinistöltä kysyttiin hänen mieluisinta itsenäisyyspäivämuistoaan. Niinistö kertoi muistoja kertyneen 68 kappaletta, viitaten ikäänsä. Presidentin mukaan jokainen itsenäisyyspäivä on ollut sykähdyttävä kokemus, mutta sykähdyttävintä on Suomen lipun ja ikkunoille sytytettyjen kynttilöiden näkeminen, kertoo STT.

Rouva Jenni Haukion puku on vaatesuunnittelija Sari Nordströmin käsialaa. Puvun on ommellut mallimestari, ompelija Karina Pekola.
Haukion toiveena oli klassinen iltapuku, jota voisi olla runsaasti käyttöä myös tulevaisuudessa, kertoo Presidentin kanslia. Puvussa on shantung-silkkiä ja pitsiä.

Haukion korut ovat Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 Monument-korusarjaa. Korut on suunnitellut kultaseppämestari Mika Tarkkanen. Hopeasta tehdyt korut ovat saaneet innoituksen Sibelius-monumentista, ja ne ovat kunnianosoitus suomalaiselle naiselle.
– Tunnelmani ovat kiitolliset niitä kohtaan, jotka ovat tämän maan rakentaneet, kertoi Jenni Haukio ennen juhlan alkua.

 

Leo-Pekka Tähti kätteli presidenttiparia ensimmäisten joukossa.

Leo-Pekka Tähti kätteli presidenttiparia ensimmäisten joukossa.

Tämä on kyllä kunnia, kirjoitti Robin Instagramiin, kun hän kertoi saaneensa kutsun Linnan juhliin. Turkulaisartisti on illan seuratuimpia vieraita. Poptähti tunnetaan eriparisista kengistään, Linnan juhlissa sama teema jatkui. Juhlakenkien helat ovat eriväriset, toinen on hopeinen, toinen kultainen.

 


Kuvat: Turun Sanomat, Jori Liimatainen.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla