Koti Loimaalta 2018

Joulu tuo lisää arkivapaita ensi vuonna

Moni jäi kaipaamaan tänä jouluna ylimääräisiä vapaapäiviä, kun joulu sijoittui lähes kokonaan viikonlopulle. Ensi vuonna joulu tuo vähän lisää vapaita, sillä jouluaattoa vietetään sunnuntaina. Näin ollen monelle seuraava työviikko on vain kolmepäiväinen, kun maanantaina ja tiistaina vietetään vielä joulua.

Heti ensi vuoden alussa loppiainen tuo pidennetyn viikonlopun niille, jotka tekevät töitä pääasiassa arkipäivinä. Loppiaista vietetään perjantaina.

Ylimääräinen vapaa tulee myös vappuna, sillä vapunpäivä osuu maanantaille. Samoin itsenäisyyspäivä tuo monelle vapaapäivän, kun satavuotiasta Suomea juhlitaan keskiviikkona.

Kaiken kaikkiaan arkipyhiä on vuonna 2017 yksi enemmän kuin vuonna 2016.

Vielä enemmän näitä vapaita on vuonna 2018, kun kaikki kolme joulupäivää osuvat keskelle viikkoa. Vaikka jouluaatto ei olekaan varsinainen pyhäpäivä, on se kuitenkin monelle vapaapäivä töistä. Vuonna 2018 vain loppiainen osuu viikonlopulle, muuten juhlapyhät osuvat arkipäiviin.

 

Grafiikka: TS/Klaus Perälä.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu