Aikuislukio kuntayhtymän suunnitelmissa

LOIMAA Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän oppilaitoksen uusi nimi on ollut 1.1.2017 alkaen Novida – ammattiopisto ja lukio.
Koulutuskuntayhtymä järjestää 1.1.2017 alkaen myös lukiokoulutusta. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän luvan mukaan kuntayhtymä saa järjestää lukiokoulutusta Loimaan kaupungin alueella.
Kuntayhtymä järjestää nuorisoasteen lukiokoulutusta, ja tarjontaa laajennetaan aikuislukiolla ja maahanmuuttajille ja vieraskielisille lukiokoulutukseen valmistavalla koulutuksella, mikäli siihen on riittävästi kysyntää Loimaalla.
Suomessa on 350 lukiota ja 276 lukiokoulutuksen järjestäjää. Lukiokoulutuksen järjestäjistä 223 (81 prosenttia) on kuntia ja kuntayhtymiä on 6 (2,2 prosenttia). Yksityisiä ylläpitäjiä on 36 (13 prosenttia). Valtiolla ja yliopistoilla on muutamia lukioita.
Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä järjestää ammattiopisto Novidassa ammatillista peruskoulutusta, oppisopimuskoulutusta ja aikuiskoulutusta Liedossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Opiskelijoita on yhteensä noin 2 100. Lukiossa opiskelijoita on noin 265.
Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Aura, Huittinen, Koski Tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Oripää, Pöytyä, Uusikaupunki.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla