Kiusaaminen voi tuhota unelmat – Duudsonit kannustavat ystävystymään, unelmoimaan ja harjoittamaan positiivista anarkiaa

LOIMAA/PUISTOKATU Pläts!
Loimaan yläkoulujen oppilaita naurattaa, kun jättikuminauha pläsähtää Duudsoneiden naamalle. Se on Jarpin (Jarno Leppälä) ja HP:n (Hannu-Pekka Parviainen) keino lämmitellä suulihakset.

Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta kaikkien kanssa kannattaa tulla toimeen, Duudsoneiden Jarppi ja HP kannustavat. Kuva: Kiti Salonen

Puistokadun koulun juhlasalissa istuvien 500 nuoren pieneksi pettymykseksi lisää temppuja ei ole luvassa, sillä Duudsoni-kaksikko on tullut puhumaan painavaa asiaa.
– Kiusaaminen on ainoa vakava asia, josta me halutaan puhua. Kiusaamisesta ei hyödy kukaan, eikä sillä ei saavuta yhtään mitään, Jarppi sanoo.
Duudsoneilla on kokemusta sekä kiusaajana että kiusattuna olemisesta. Jukka Hildén ei kadu mitään muuta kuin sitä, että on kiusannut.
Jarno Laasala muistaa vielä 25 vuoden jälkeenkin, millaista on olla kiusattu. Se on kuin rytistäisi ja talloisi valkoisen paperin, joka ei tule enää ikinä sileäksi ja puhtaaksi.
Jarppi huomauttaa, että jos Duudsonit olisivat lapsena kiusanneet toisiaan, he eivät olisi ikinä ystävystyneet, ja kaikki heidän yhdessä kokemansa asiat olisivat jääneet tapahtumatta.
– Me oltais voitu itse tuhota homma jo teidän ikäisenä.

Kiti Salonen

 

Lue lisää 19.1.2017 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla