Muuttoaika

Suden metsästyslupa koskee Oripäätä

VARSINAIS-SUOMI Suomen riistakeskus on myöntänyt Varsinais-Suomeen poikkeusluvan kahden suden metsästämiseksi. Pyyntilupa on voimassa 21.1. alkaen 21 vuorokauden ajan Varsinais-Suomen perinteisellä susialueella. Lupa-alueessa on mukana Pöytyän–Oripään, Nousiaisten–Mynämäen sekä Laitilan susialueita. Pyyntiä voidaan suorittaa samanaikaisesti eri alueilla, mutta luvalla voidaan metsästää enintään yksi susi aluetta kohti.
Suden metsästyksellä tavoitellaan susien arkuuden lisäämistä ja paikallisten, susiin liittyvien ongelmien lieventämistä. Susien metsästys kohdistuu vahinkoa ja sosiaalista haittaa aiheuttaviin yksilöihin.
Ilvespentueiden erillislaskenta järjestetään tulevana viikonloppuna Varsinais-Suomen alueella lumitilanteen salliessa. Mikäli uutta lunta ei saada tarpeeksi, laskentaa yritetään jälleen seuraavana viikonloppuna. Laskenta on suoritettava helmikuun puoliväliin mennessä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.