Muuttoaika

Liikenneonnettomuuksia liukkaalla kelillä

LOIMAAN SEUTU Oripäässä sattui torstai-iltana kahden henkilöauton välinen risteyskolari. Keski-ikäinen mies kääntyi autollaan Loimaantieltä kärkikolmion takaa vasemmalle Huovintielle. Samaan aikaan toinen mies ajoi henkilöautollaan Huovintietä Hirvikoskentien suuntaan ja törmäsi eteenkääntyneen auton oikeaan kylkeen. Toinen kuljettajista vietiin sairaalaan tarkistuttamaan vammat.
Porin suuntaan matkalla ollut ajoneuvoyhdistelmä suistui kulkusuuntaansa nähden oikealle puolelle ojaan myöhään torstai-iltana Kakkostiellä. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa. Tien pinta oli peilijäätä.
Kakkostiellä sattui myös toinen ulosajo, kun niin ikään Porin suuntaan matkalla ollut  ajoneuvoyhdistelmä liukasteli iltamyöhällä. Kuorma-auton ja siihen kytketyn varsinaisen perävaunun yhdistelmästä perävaunu suistui tien vasemmalle puolella ojaan. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018