Loimaa 1.7.-31.8.

Liikenneonnettomuuksia liukkaalla kelillä

LOIMAAN SEUTU Oripäässä sattui torstai-iltana kahden henkilöauton välinen risteyskolari. Keski-ikäinen mies kääntyi autollaan Loimaantieltä kärkikolmion takaa vasemmalle Huovintielle. Samaan aikaan toinen mies ajoi henkilöautollaan Huovintietä Hirvikoskentien suuntaan ja törmäsi eteenkääntyneen auton oikeaan kylkeen. Toinen kuljettajista vietiin sairaalaan tarkistuttamaan vammat.
Porin suuntaan matkalla ollut ajoneuvoyhdistelmä suistui kulkusuuntaansa nähden oikealle puolelle ojaan myöhään torstai-iltana Kakkostiellä. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa. Tien pinta oli peilijäätä.
Kakkostiellä sattui myös toinen ulosajo, kun niin ikään Porin suuntaan matkalla ollut  ajoneuvoyhdistelmä liukasteli iltamyöhällä. Kuorma-auton ja siihen kytketyn varsinaisen perävaunun yhdistelmästä perävaunu suistui tien vasemmalle puolella ojaan. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla