Muuttoaika

Mellilän teurastamo saatetaan sulkea yt-neuvotteluiden myötä

LOIMAA HKScan Finland käynnistää Mellilän tuotantolaitoksen henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut.
Maaliskuun alussa alkavat neuvottelut koskevat toimintojen mahdollista supistamista tai koko toimipaikan lakkauttamista Mellilässä.
Suunniteltujen muutosten piirissä on koko tuotantolaitoksen henkilöstö, jota on noin 20 työntekijää.
Henkilöstövaikutuksista neuvotellaan yhteistoimintaneuvottelujen kuluessa. Jos alustavat suunnitelmat toteutuisivat, muutoksen kohteena oleville pyrittäisiin mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan työtä HKScanin muilta tuotantolaitoksilta.

HKScan teurastaa Mellilässä emakoita ja sikoja.
Yt-neuvotteluita perustellaan sillä, että yhtiö suunnittelee sianlihatuotteiden teollisten prosessien ja teurastusprosessien tehostamista ja tuotantolaitosten kapasiteettien sopeuttamista vallitsevaan markkinatilanteeseen ja lihamääriin.
Yhtiön tavoitteena on parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta vaikeassa liiketoimintaympäristössä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.