Koti Loimaalta 2018

Puusukset luistivat Juvalla

Osallistujat lauloivat ennen hiihtolenkille lähtöä. Kuva: Marianne Rovio

LOIMAA Meno oli nostalgisen tyylikästä, kun Loimaan Perinnesuksen väki järjesti perinnehiihdon laskiaissunnuntaina. Hiihtäjät eläytyivät vanhoissa tamineissa ja vanhat sukset jaloissa entisajan tunnelmaan kevyessä lumisateessa.

Tapahtumassa pääsi tutustumaan myös perinnesuksien valmistamiseen ja tervaamiseen. Suksiasiantuntijana paikalla hääri muun muassa Matti Ritola, jonka suku on valmistanut Haapavetiset-suksia suomalaisesta koivusta jo 130 vuotta.

 

Lue lisää 28.2.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu