Muuttoaika

Rockets viime kauden tapaan välieriin

JÄÄKIEKKO Rockets–Kiekkohait 4–3 (2–1, 1–2, 1–0).
Rocketsin paikka Länsirannikon lohkon välieriin varmistui, kun Kiekkohait kaatui toisen kerran Loimaalla viime lauantaina. Helpolla tie välieriin ei auennut, vaan Kiekkohait antoi armottoman kovan vastuksen. Pienet olivat joukkueiden väliset marginaalit, mutta tällä kerralla ne olivat Rocketsin puolella.
Kotonaan Rockets tuli vahvasti ja voitontahtoisesti ekä erään. Aikaa kelloon ei ehtinyt kulua kuin 22 sekuntia, kun Niilo Leppämäki iski 1–0 taululle. Erän puolivälissä Antti Mäkelä taituroi tilanteeksi jo 2–0. Vain reilu minuutti, niin Antti Juntunen onnistui kaventamaan tilanteeksi 2–1.

Toinen erä mentiin enimmäkseen vieraiden merkeissä. Ajassa 25.59 Kiekkohait tuli kahden miehen ylivoimalla tasoihin ja 34.12 Ville Rytkönen vei vieraat eka kertaa johtoon. Ajassa 36.14 Eppu Varjamo väänsi kuitenkin tärkeän tahtomaalin ja tauolle päästiin tasatilanteessa.
Kolmas erä aloitettiin toisia tarkkaillen. Virheisiin ei ollut varaa, sillä se saattaisi maksaa paljon. Jesse Ruohonen torjui muutaman tosi vaarallisen haihyökkäyksen, ja sitten ajasssa 47.48 Eemeli Mäki huudatti runsaslukuista yleisöä viemällä Rocketsin 4–3-johtoon. Tämä jäi ottelun voittomaaliksi ja näin Rockets selviytyi tälläkin kaudella Länsirannikon pudotuspelien välieriin.
Pudotuspelien sankareiksi ovat nousseet nuoremman polven pelurit, Niilo Leppämäki ja Eppu Varjamo, jotka pelaavat hienoa läpimurtokautta ja nyt vielä Eemeli Mäki teki ottelun voittomaalin. Koko joukkueen asenne ja taistelumieli on nyt myös tapissa ja mikä parhainta, myös sairasosasto on tyhjä. Välierävastustajaksi tulee runkosarjan ykkönen Lauttakylän Luja. Nyt on mahdollisuus nauttia pelistä. Kauden osatavoitteet on saavutettu, ja nyt annetaan palaa ja katsotaan minne asti se riittää. Pelit alkavat keskiviikkona Huittisissa ja toinen välierä pelataan  perjantaina 3.3. Loimaalla ja ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 19.

Pekka Lehto

Antti Mäkelä oli yksi Rocketsin voiton avainpelureista. Kuva: Tapani Korvenpää

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.