Loimaa 1.7.-31.8.

Rockets viime kauden tapaan välieriin

JÄÄKIEKKO Rockets–Kiekkohait 4–3 (2–1, 1–2, 1–0).
Rocketsin paikka Länsirannikon lohkon välieriin varmistui, kun Kiekkohait kaatui toisen kerran Loimaalla viime lauantaina. Helpolla tie välieriin ei auennut, vaan Kiekkohait antoi armottoman kovan vastuksen. Pienet olivat joukkueiden väliset marginaalit, mutta tällä kerralla ne olivat Rocketsin puolella.
Kotonaan Rockets tuli vahvasti ja voitontahtoisesti ekä erään. Aikaa kelloon ei ehtinyt kulua kuin 22 sekuntia, kun Niilo Leppämäki iski 1–0 taululle. Erän puolivälissä Antti Mäkelä taituroi tilanteeksi jo 2–0. Vain reilu minuutti, niin Antti Juntunen onnistui kaventamaan tilanteeksi 2–1.

Toinen erä mentiin enimmäkseen vieraiden merkeissä. Ajassa 25.59 Kiekkohait tuli kahden miehen ylivoimalla tasoihin ja 34.12 Ville Rytkönen vei vieraat eka kertaa johtoon. Ajassa 36.14 Eppu Varjamo väänsi kuitenkin tärkeän tahtomaalin ja tauolle päästiin tasatilanteessa.
Kolmas erä aloitettiin toisia tarkkaillen. Virheisiin ei ollut varaa, sillä se saattaisi maksaa paljon. Jesse Ruohonen torjui muutaman tosi vaarallisen haihyökkäyksen, ja sitten ajasssa 47.48 Eemeli Mäki huudatti runsaslukuista yleisöä viemällä Rocketsin 4–3-johtoon. Tämä jäi ottelun voittomaaliksi ja näin Rockets selviytyi tälläkin kaudella Länsirannikon pudotuspelien välieriin.
Pudotuspelien sankareiksi ovat nousseet nuoremman polven pelurit, Niilo Leppämäki ja Eppu Varjamo, jotka pelaavat hienoa läpimurtokautta ja nyt vielä Eemeli Mäki teki ottelun voittomaalin. Koko joukkueen asenne ja taistelumieli on nyt myös tapissa ja mikä parhainta, myös sairasosasto on tyhjä. Välierävastustajaksi tulee runkosarjan ykkönen Lauttakylän Luja. Nyt on mahdollisuus nauttia pelistä. Kauden osatavoitteet on saavutettu, ja nyt annetaan palaa ja katsotaan minne asti se riittää. Pelit alkavat keskiviikkona Huittisissa ja toinen välierä pelataan  perjantaina 3.3. Loimaalla ja ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 19.

Pekka Lehto

Antti Mäkelä oli yksi Rocketsin voiton avainpelureista. Kuva: Tapani Korvenpää

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla