Muuttoaika

Teuvo Suominen jättää kuntapolitiikan

Teuvo Suominen aikoo ottaa pian hieman rennommin ja antaa enemmän aikaa perheelleen. Kuva: Kati Uusitalo.

LOIMAA Kolme kautta kuntapolitiikassa riitti Teuvo Suomiselle (kesk.). Hän on toiminut 12 vuotta kaupunginvaltuutettuna, joista kaksi vuotta valtuuston puheenjohtajana ja kahdeksan kaupunginhallituksen puheenjohtajana.
– Olen aina ajatellut, että nämä ovat määräaikaisia toimia, joista pitää ymmärtää luopua. Mietin sitä jo neljä vuotta sitten, mutta silloin oli vielä monta asiaa kesken.
Suominen kehottaa puolueita tuomaan julki ehdokkaitaan hallituksen tai valtuuston puheenjohtajaksi jo ennen vaaleja.
Myös johtamisjärjestelmän muuttamista hän kehottaa kunnissa miettimään.
– Loimaa on liian pieni pormestarimalliin, mutta valiokuntamalli korostaisi enemmän valtuuston roolia päätöksenteossa.
Mallissa valtuutetut istuisivat valiokunnissa ja niiden puheenjohtajat kaupunginhallituksessa.
– Ainakin lautakuntien määrää tulee vähentää, hän arvelee ja perustelee asiaa myös sillä, että puolueilla on jo vaikea löytää ehdokkaitakin tarpeeksi kaikille lautakuntapaikoille.

Kati Uusitalo

 

Lue lisää 11.2.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018