Teuvo Suominen jättää kuntapolitiikan

Teuvo Suominen aikoo ottaa pian hieman rennommin ja antaa enemmän aikaa perheelleen. Kuva: Kati Uusitalo.

LOIMAA Kolme kautta kuntapolitiikassa riitti Teuvo Suomiselle (kesk.). Hän on toiminut 12 vuotta kaupunginvaltuutettuna, joista kaksi vuotta valtuuston puheenjohtajana ja kahdeksan kaupunginhallituksen puheenjohtajana.
– Olen aina ajatellut, että nämä ovat määräaikaisia toimia, joista pitää ymmärtää luopua. Mietin sitä jo neljä vuotta sitten, mutta silloin oli vielä monta asiaa kesken.
Suominen kehottaa puolueita tuomaan julki ehdokkaitaan hallituksen tai valtuuston puheenjohtajaksi jo ennen vaaleja.
Myös johtamisjärjestelmän muuttamista hän kehottaa kunnissa miettimään.
– Loimaa on liian pieni pormestarimalliin, mutta valiokuntamalli korostaisi enemmän valtuuston roolia päätöksenteossa.
Mallissa valtuutetut istuisivat valiokunnissa ja niiden puheenjohtajat kaupunginhallituksessa.
– Ainakin lautakuntien määrää tulee vähentää, hän arvelee ja perustelee asiaa myös sillä, että puolueilla on jo vaikea löytää ehdokkaitakin tarpeeksi kaikille lautakuntapaikoille.

Kati Uusitalo

 

Lue lisää 11.2.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla