Muuttoaika

Trumpin kohulauseen muunnos veti pisimmän korren penkkarilausekisassa

”We will build a great wall between Sauvo and Paimio and we will have Sauvo pay for it.” Tässä on Paras penkkarilause -kisan voittaja.
Tekstin takana ovat Paimion lukion opiskelijat, opintoryhmä 8.

Lause on muunneltu Yhdysvaltojen tuoreen presidentin Donald Trumpin vaalilupauksesta, jossa hän kertoi rakentavansa muurin Yhdysvaltojen ja Meksikon välille ja laittavansa Meksikon maksamaan sen.
Sauvo ja Paimio ovat naapurikuntia, ja monet sauvolaiset käyvät lukiota Paimiossa.
– Paikkakuntien välillä on on koko ajan pientä keskinäistä kettuilua. Ajattelimme, että Trump on ajankohtainen henkilö, ja että lauseella on huumoriarvoa, vaikka se muuten onkin aika traaginen, kuvailee Olivia Kaarlela.
Lause on hänen ja hänen ystävänsä Maria Hurskaisen käsialaa. Molemmat ovat paimiolaisia.
– Keksimme lauseen pari viikkoa sitten. Katsoimme Youtubesta tarkat sanat. Piirtämiseen ja pahvin tekemiseen osallistui sitten koko 20-henkinen opintoryhmämme, Olivia Kaarlela kertoo.
Paimiolaisten penkkaripahvi on iso, sillä se peitti kuorma-auton lavan reunuksen kokonaan.

Trump oli ehdottomasti tämän vuoden abien suosikki-innoittaja. Myös muilla Paimion lukion opintoryhmillä oli Trump-aiheisia lauseita.
– Me keksimme omamme ensin ja varasimme sen heti omaan käyttöön, nauraa Kaarlela.
Lause sai huomiota jo torstain penkkariajoissa Paimiossa, se nauratti ihmisiä. Kaarlelan mukaan ainakin yksi sauvolaisäiti kuvasi lauseen.
Nouseeko tämä peräti kevään kunnallisvaalien teemaksi?
– Heh-heh, en ota poliittisesti kantaa, naurahtaa Kaarlela.
Paimion abiturientit viihtyivät perjantaina abiristeilyllä.

Toiseksi kisassa tuli Elisenvaaran lukion lause ”Meidän äidit tekee parempia abeja kuin teidän äidit”. Kolmas oli Someron lukion kuva ja teksti ”dABIturientit”.

Tulokset: Paras penkkarilause

  • Paimion lause sai 23 prosenttia äänistä.
  • Torstai-iltana käynnistyneessä kisassa annettiin kaikkiaan reilu 1000 ääntä.
  • Toiseksi tullut Elisenvaaran lause sai 14 prosenttia äänistä.
  • Kolmas oli Someron lukion lause. Se sai 11 prosenttia äänistä.
  • Arvoimme äänestäneiden kesken palkintoja. Olemme ilmoittaneet palkinnosta voittajille henkilökohtaisesti.
  • Kisan järjestivät Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Kunnallislehti, Laitilan Sanomat, Loimaan lehti, Paikallislehti Somero, Salon Seudun Sanomat, Turun Sanomat ja Uudenkaupungin Sanomat.

 

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –