Muuttoaika

Työttömyys väheni ripeimmin Loimaan seudulla

LOIMAAN SEUTU Työttömien määrä väheni Loimaan seudulla tammikuussa ripeimmin koko Varsinais-Suomessa. Määrä väheni Loimaan seutukunnassa kuukauden aikana 14 prosentilla.
Työttömyyden aleneminen johtuu Loimaan seudulla erityisesti siitä, että pitkäaikaistyöttömyys vähenee. Alenemistahti on jatkunut jo kuukausien ajan. Tammikuussa pitkäaikaistyöttömyys väheni Loimaan seudulla 13 prosentilla, mikä oli Varsinais-Suomen toiseksi nopeinta vauhtia Uudenkaupungin jälkeen.
Yli vuoden yhtäjaksoisesti työttömänä olleita pitkäaikaistyöttömiä oli Varsinais-Suomessa tammikuun lopussa 10 100, mikä on kuitenkin vielä 60 henkilöä enemmän kuin vuotta aiemmin. Kasvuvauhti on kuitenkin hidastumassa koko maakunnassa.
Työttömien määrä väheni tammikuussa Varsinais-Suomessa 1 900 henkilöllä. Vuotta aiemmasta määrä väheni 7,6 prosentilla eli 2 400 henkilöllä.
Työttömyys väheni tammikuussa myös Loimaalla, Oripäässä, Ypäjällä, Humppilassa ja Punkalaitumella, Loimaan lähikunnista työttömyys kasvoi kuukauden aikana lievästi Huittisissa.
Vuoden aikana työttömien määrä on vähentynyt Loimaan seutukunnassa 240 henkilöllä 1 541:een.
Tammikuun lopussa Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistoissa oli 29 000 työtöntä työnhakijaa, joista lomautettuna oli 2 000. Maakunnan työttömyysaste oli 12,8 prosenttia, kun se Loimaan seutukunnassa oli 9,7 prosenttia.

Tiina Naula

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.