YTK ylsi Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon

LOIMAAN kassanakin tunnettu YTK on mukana tämän vuoden Great Place to Work -listalla keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Tutkimus on maailman laajin vuosittainen johtamistutkimus.
25-vuotista taivaltaan juhlistava Yleinen työttömyyskassa on ensimmäinen Suomen parhaiden työpaikkojen listalle päässyt työttömyyskassa.
– YTK turvaa kuukausittain noin 50 000 jäsenen toimeentulon. Työmme on tärkeää ja välillä raskastakin, koska kohtaamme ihmisiä, jotka ovat menettäneet elämästään yhden perustan, oman työn. Kun YTK:n työntekijä voi hyvin, hän antaa myös parhaan panoksensa jäsenillemme, muistuttaa toimitusjohtaja Auli Hänninen.
Hän nostaa menestyksen avaimeksi yhdessä tekemisen. Viime vuonna kassa uudisti kaikki toimintatapansa. Nykyään YTK:n ydin muodostuu erilaisista tiimeistä.
– Nyt saamme kaikkien osaamisen esiin, eivätkä organisaatiorakenteet estä kehittymistä.

Tutkimukseen osallistui yhteensä 151 organisaatiota, joissa työskentelee noin 49 000 työntekijää.
Organisaatiot on luokiteltu kolmeen eri sarjaan: pieniin (15–49 työntekijää), keskisuuriin (50–499 työntekijää) ja suuriin organisaatioihin (vähintään 500 työntekijää).
Kaksi kolmasosaa tutkimuksen pisteistä tulee suoraan työntekijöiden kokemuksesta. Loput pisteistä muodostuvat yrityksen johtamiskäytännöistä tehtävästä asiantuntija-arvioinnista.
Great Place to Work -konsultti Anna Rautiainen nostaa esiin YTK:n rohkeuden tehdä muutoksia johtamiseen.
– Samalla YTK on onnistunut kehittämään työpaikan, jossa työntekijät luottavat johtoon, ovat ylpeitä tekemisistään ja nauttivat toistensa kanssa työskentelystä. Muihin vastaavan kokoluokan organisaatioihin verrattuna YTK:n työntekijöillä on voimakkaampi ymmärrys oman työn merkityksestä ja työn yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta.

YTK:lla on noin 380 000 jäsentä ympäri maan. Jäsenmäärältään se on Suomen suurin työttömyyskassa. Sen toimipiste sijaitsee Loimaalla, ja työntekijöitä on noin 140.
– Olemme hieman sivussa suurista kaupungeista, mutta olemme kääntäneet sen eduksi. Hyvä työpaikka on seutukunnalla haluttu työnantaja, joka saa hyvät työntekijät, Hänninen kertoo.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla