Ennakkoäänestys alkoi vilkkaasti

KUNTAVAALIEN ennakkoäänestys on alkanut tänään vilkkaasti Loimaalla. Innokkaimmat odottelivat Pääkirjaston ovella jo hyvissä ajoin ennen kello kymmentä, jolloin pääsi antamaan äänensä.

Seija Kylämarkula ja Arvo Saario odottelivat ensimmäisten ennakkoäänestäjien joukossa Pääkirjaston oven aukeamista. Kuva: Tiina Naula

Seija Kylämarkula kertoi hyvän ehdokkaan löytyneen helposti.
– Olen aina äänestänyt ihmistä ennemmin kuin puoluetta. On tärkeää, että ehdokkaalta löytyy tervettä talonpoikaisjärkeä, Kylämarkula sanoi.
Arvo Saario löysi myös nopeasti ehdokkaan, jota päätti äänestää.
– Talous täytyisi saada kuntoon ja asukkaita pitäisi houkutella lisää, jotta Loimaa saadaan taas lentoon. Uskon, että ehdokkaani edesauttaa näitä asioita, Saario sanoi.

 

Lue lisää 30.3.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry