Muuttoaika

Kuntavaaliehdokas: mikä on kotikuntasi polttavin ongelma?

LOIMAAN SEUTU Mikä on kotikuntasi polttavin ongelma? Mihin asiaan paneutuminen auttaisi kotikuntaasi menestymään? Mitä tarjoat ratkaisuksi? Mitä pitäisi muuttaa?
Kuntavaaliehdokkailla on mahdollisuus nimetä ongelma ja kertoa ratkaisunsa siihen, sillä Loimaan Lehti kokoaa vaaalikamppailun viimeiselle viikolle jutun asiasta.
– Haluamme nähdä, minkä asian ehdokkaat arvottavat tärkeimmäksi asiaksi ja miten he sen ratkaisisivat, päätoimittaja Kati Uusitalo toteaa.
Vastata voivat kaikki lehden levikkialueella ehdokkaana olevat.

OHJE: Lähetä vastauksesi sähköpostilla viimeistään torstaina 30.3: kati.uusitalo@loimaanlehti.fi. Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, osoite ja puoluekanta) ja laita viestisi nimeksi Kotikunta.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.