Lisää kuvia juhlavuoden arjesta – Loimaanseutu2017-nettikokoelma kaipaa otoksia ihan jokaiselta

LOIMAAN SEUTU Mitä täällä tehtiin, koettiin ja nähtiin vuonna 2017? Miten elettiin ja oltiin? Mikä teki meistä sellaisia kuin olemme? Mitä haluamme Suomen juhlavuodesta tuleville sukupolville näyttää?
Loimaa-Seuran ja Loimaan Lehden yhteisessä projektissa tallennetaan Loimaan seudun yksi vuosi valokuviksi. Osa kuvista julkaistaan pitkin vuotta paperilehden sivuilla ja mahdollisimman suuri osa kuvista tallennetaan lehden nettisivuille tulevaan omaan Loimaanseutu2017 -osioon.
Otoksista kootaan kuvapankki seudun elämästä Suomi100-juhlavuoden kunniaksi.
Kuviin toivotaan kauniita maisemiakin, mutta mieluiten arkea – ihan jokapäiväistä elämää! Aivan erityisesti toiveena on, että tallennettaisiin ihan tavallisia hetkiä, jotta kuvat olisivat myös muuta kuin harkittuja ja aseteltuja otoksia.
Järjestäjät toivovat, että kuvia saataisiin myös nuorilta ja lapsilta, jotta mukaan saataisiin erilaisia perspektiivejä, sekä kuvainnollisesti että kirjaimellisesti.

Loimaanseutu2017 -kuvia nähtävissä osoitteessa www.loimaanlehti.fi.

Tätä kuviin!
Paikallista elämää.
Arkea.
Juhlaa.
Työtä.
Harrastuksia.
Miljöötä.
Kulttuurimaisemaa.
Kyliä.
Kaupunkia.
Ihmisiä yksin tai yhdessä.
Kaikenikäisiä.
Kaikenkokoisia.
Hetkiä.
Aamupalakaaosta.
Iltasatuihanuutta.
Kaikkina vuodenaikoina, kaikkina vuorokaudenaikoina.
– Mutta siten, että kuvista tunnistaa joko ihmisistä, rakennuksista tai luonnosta, että ollaan Saviseudulla.

Näin toimit:
Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen toimitus@loimaanlehti.fi. Myös paperikuvia otamme vastaan: Loimaanseutu2017, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa.
Liitä mukaan lyhyt selostus siitä, mitä ja keitä kuvassa on, ja mitä siinä tehdään. Perustele lyhyesti, miksi lähetit kuvan mukaan. Liitä postiisi mukaan myös omat yhteystietosi.
Osa kuvista julkaistaan lehdessä, joten kuvien tulisi olla vähintään yhden megan (1 MT) kokoisia, jotta niistä saa painolaatuisia. Älä käsittele kuvia.
Kuvat kootaan Loimaan Lehden nettisivuille omaan Loimaanseutu2017 -osioon, uudet kuvat ilmestyvät sivulle lauantaisin.
Loimaa-Seura ja Loimaan Lehti varaavat oikeuden jakaa kuvia myös esimerkiksi valtakunnalliseen kuva-arkistoon, joten kuvan lähettäminen on samalla myös suostumus kuvien jatkokäyttöön.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla