Koti Loimaalta 2018

Lisää virtaa urheiluseuroihin – vastaa kyselyyn

SEURATYÖ
Lisää sitoutuneita ihmisiä urheiluseuratoimintaan. Lisää tukijoita seuroille. Enemmän osaamista seuratyöhön, sen organisointiin ja markkinointiin sekä yhteistyökuvioihin tukijoiden kanssa.
Virtaa urheiluseuroihin ja elinvoimaa paikallisyhteisöihin -hankkeessa etsitään keinoja kehittää vapaaehtoistyötä ja yhteistyömuotoja urheiluseuroissa.
Mukana on kuusi seuraa, Loimaan Korikonkarit, Loimaan Jankko/lentopallo, LP-Juniorit, Kosken Kaiku/pöytätennis, Pöytyän Urheilijat/pesäpallo ja Ura-Basket Kaarinasta.
Nyt hankkeessa kartoitetaan sidosryhmien näkemyksiä ja toiveita seuroille nettikyselyllä http://bilendi.decipherinc.com/survey/selfserve/53b/1703127
– Pitkäkestoinen sitoutuminen urheiluseurojen toimintaan on entistä harvinaisempaa. Urheiluseuralta vaaditaan entistä parempaa organisointia, jotta ihmisiä saadaan osallistumaan erilaisiin talkooprojekteihin. Kysymys ei ole vapaaehtoistyön korvaamisesta palkkatyöllä, vaan vapaaehtoistyön systemaattisesta kehittämisestä, VUPI-hankkeesta todetaan.
Yritykset odottavat panostuksilleen parempaa vastinetta, sillä näkyvyyden tarjoaminen ei enää riitä.
– Urheiluseurayhteistyön mahdollisuuksien muuttaminen toimiviksi käytännöiksi ei onnistu nykyisellä osaamispohjalla. Osaaminen on puutteellista sekä urheiluseuroissa että yrityksissä.
– Urheilun yhteiskunnallista tehtävää eikä median kautta saavutettavaa suuren yleisön kiinnostusta voi tulevaisuudessa rakentaa yksinomaan vapaaehtoistyön varaan. Urheiluseuroilta edellytetään aiempaa ammattitaitoisempaa toimintaa.
Vupi-hankkeen toteutuksesta vastaa Turun ammattikorkeakoulu (Centre for sport business) ja se saa rahoitusta myös Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit -toimintaryhmältä, joka vastaa Leader-rahoituksen jaosta maaseudun elinvoimaisuuden kasvattamiseksi.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu