Lisää virtaa urheiluseuroihin – vastaa kyselyyn

SEURATYÖ
Lisää sitoutuneita ihmisiä urheiluseuratoimintaan. Lisää tukijoita seuroille. Enemmän osaamista seuratyöhön, sen organisointiin ja markkinointiin sekä yhteistyökuvioihin tukijoiden kanssa.
Virtaa urheiluseuroihin ja elinvoimaa paikallisyhteisöihin -hankkeessa etsitään keinoja kehittää vapaaehtoistyötä ja yhteistyömuotoja urheiluseuroissa.
Mukana on kuusi seuraa, Loimaan Korikonkarit, Loimaan Jankko/lentopallo, LP-Juniorit, Kosken Kaiku/pöytätennis, Pöytyän Urheilijat/pesäpallo ja Ura-Basket Kaarinasta.
Nyt hankkeessa kartoitetaan sidosryhmien näkemyksiä ja toiveita seuroille nettikyselyllä http://bilendi.decipherinc.com/survey/selfserve/53b/1703127
– Pitkäkestoinen sitoutuminen urheiluseurojen toimintaan on entistä harvinaisempaa. Urheiluseuralta vaaditaan entistä parempaa organisointia, jotta ihmisiä saadaan osallistumaan erilaisiin talkooprojekteihin. Kysymys ei ole vapaaehtoistyön korvaamisesta palkkatyöllä, vaan vapaaehtoistyön systemaattisesta kehittämisestä, VUPI-hankkeesta todetaan.
Yritykset odottavat panostuksilleen parempaa vastinetta, sillä näkyvyyden tarjoaminen ei enää riitä.
– Urheiluseurayhteistyön mahdollisuuksien muuttaminen toimiviksi käytännöiksi ei onnistu nykyisellä osaamispohjalla. Osaaminen on puutteellista sekä urheiluseuroissa että yrityksissä.
– Urheilun yhteiskunnallista tehtävää eikä median kautta saavutettavaa suuren yleisön kiinnostusta voi tulevaisuudessa rakentaa yksinomaan vapaaehtoistyön varaan. Urheiluseuroilta edellytetään aiempaa ammattitaitoisempaa toimintaa.
Vupi-hankkeen toteutuksesta vastaa Turun ammattikorkeakoulu (Centre for sport business) ja se saa rahoitusta myös Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit -toimintaryhmältä, joka vastaa Leader-rahoituksen jaosta maaseudun elinvoimaisuuden kasvattamiseksi.

 

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry