Miehet veivät pankkikortin – poliisi kaipaa vihjeitä

LOIMAA Naista harhautettiin pankkiautomaatilla, kun hän oli nostamassa rahaa tililtään. Tapaus sattui Vesikoskenkadulla torstaina kello 10.30.
Ulkomaalaisen oloinen mies oli koputtanut naista olkapäähän ja osoittanut maassa olevia seteleitä. Nainen oli ilmoittanut, että rahat eivät ole hänen, mutta oli nostanut ne maasta. Samaan aikaan toinen mies oli napannut naisen pankkikortin automaatista ja laittanut tilalle toisen kortin.
Nainen ei heti huomannut, että kyseessä ei ollut hänen pankkikorttinsa. Naisen tililtä ehdittiin nostaa pienehkö summa ennen kuin tili ehdittiin sulkea.
Poliisi kaipaa vihjeitä näistä ulkomaalaisista miehistä ja heidän käytössään olleesta autosta. Vihjeet voi soittaa numeroon 0295 444 933.

Lauantain Loimaan Lehdestä on luettavissa korttinsa menettäneen naisen kertomus tapahtuneesta ja varoituksen sanat muille.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla