Loimaa 1.7.-31.8.

Ypäjän valtuusto valitsi uuden kunnanjohtajan

Sam Vuorinen sanoo tarttuvansa uuteen tehtäväänsä suurella kiinnostuksella. Hänellä ei ole minkään puolueen jäsenkirjaa. Kuva: Anu Salo

YPÄJÄN kunnanvaltuusto valitsi Sam Vuorisen, 33, uudeksi kunnanjohtajaksi.
Vuorinen on merivoimien upseeri, sotatieteiden maisteri sekä lähes valmis filosofian maisteri, jolla on työkokemusta muun muassa EU-tehtävistä. Hän asuu vielä Helsingissä mutta lupaa muuttaa Ypäjälle.
Vuorinen näkee Ypäjän kunnassa ”älyttömän paljon potentiaalia”.
– Ypäjä ei ole kaukana mistään, ja vahvuuksia on jo entuudestaan.
Valinta ei ollut yksimielinen: äänestyksessä Vuorinen sai 18 ääntä ja vastaehdokkaana ollut Maarit Sihvonen 3 ääntä.

Anu Salo

 

Lue lisää 1.4.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla