Muuttoaika

Edustusvalmiit nuoret naiset kisaavat Loimaan Likan pr-tehtävistä

Aprillimarkkinoilla esittäytyneet Laura Kylä-Uuppo, Linda Nieminen, Saija Ahonen, Krista Mäkimattila ja Jenna Niinikoski näyttivät sormilla kilpailunumeronsa. Kuvasta puuttuu numero viisi eli Anu Kivilä, joka ei työkiireiden vuoksi ehtinyt torille. Kuva: Tiina Naula

LOIMAAN Likka -kilpailuun on ilmoittautunut kuusi edustustehtäviin valmistautunutta nuorta naista. Kisassa haetaan iloista, positiivista, ulospäinsuuntautuvaa, elämänmyönteistä ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevaa pr-tyttöä, joka edustaa Loimaan seutua vuoden ajan.
– Loimaan Likka toimii yhteistyökumppaniyritystemme mannekiinina. Hän voi toimia esimerkiksi tapahtuman vetonaulana tai olla mukana yrityksen brosyyrissa, projektipäällikkö Jussi-Pekka Niittymäki sanoo.
Yleisö saa äänestää Loimaan Likan kuudesta ehdokkaasta, jotka julkistettiin eilen Aprillimarkkinoilla Loimaan torilla. Tämän jälkeen finalistit ovat tavattavissa kiertuetapahtumissa kolmen viikon ajan. Yleisöäänestys alkoi eilen torilla, ja se jatkuu Loimaan K-citymarketissa. Myös nettiäänestys järjestetään.
Voittaja julkistetaan iltagaalassa Seurahuoneella 28.4.
Kilpailun järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Yrittäjät.

Tiina Naula

1. Laura Kylä-Uuppo, 18. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

2. Linda Nieminen, 21. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Saija Ahonen, 23. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

4. Krista Mäkimattila, 25. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Anu Kivilä, 27. Kuva: Valokuvaamo Soro.

6. Jenna Niinikoski, 25. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 8.4.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.