Liikennevalojen häiriö korjattu

LOIMAA Kartanomäenkadun risteyksen liikennevalojen vika saatiin korjattua maanantaiaamusta.
Ely-keskuksen tienpidon asiantuntija Juha Mäki kertoo, että valot jumittivat viikonloppuna jopa kahden minuutin odotusaikoja myös pääväylän eli Pikatien liikenteelle.
– Valot laitettiin sunnuntai-aamusta väliaikaisesti keltavilkulle.
Mäki epäilee liikennevalojen pitkien odotusaikojen johtuneen viikonloppuna sillan tuntumassa olleesta kairausvaunusta, joka mahdollisesti sekoitti valojen toimintaa. Hän sanoo, että vastaavanlainen tapaus sattui pari viikkoa sitten.
Mäki neuvoo autoilijoita ottamaan häiriötilanteissa yhteyttä Tienkäyttäjän linjalle, jotta ongelmat saataisiin korjattua mahdollisimman nopeasti.
Liikenneviraston Tienkäyttäjän linjan puhelinnumero on 0200 2100.
Liikennevalojen toimintaa ehdittiin ihmetellä muun muassa Loimaan Lehden kopeissa (4.4.).

 

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla