Vappu avataan torilla perinteisesti

Puisto viheriöi raikkaasti vuonna 2015 järjestetyssä vapunavauksessa. Kuva: Sampsa Hakala

LOIMAAN Yrittäjät ry. järjestää perinteisen vapunavauksen Loimaan torilla sunnuntaina 30.4.
Tapahtuma järjestetään viime vuosien tapaan, mutta Leipätyttö jää tänä vuonna pesemättä Keskuspuiston kunnostustöiden vuoksi. Tilaisuus alkaa jo klo 16, jolloin on kahvia, munkkia ja simaa tarjolla.
Kello 17 alkaa varsinainen ohjelma. Loimaan Soittokunta ilahduttaa keväisellä soitannalla, ja Leipätytön sulhanen saa palkinnon. Ilmapallot perheen pienemmille, ja myös Kauppalan Kenguru vilistää mukana.
Yrittäjäjärjestö harkitsi aiemmin vapunavauksen perumista, koska sen mukaan puistoremontti ja byrokratia näyttivät vaikeuttavan järjestelyjä kohtuuttomasti (LL 9.3.).

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla