Muuttoaika

Vappu avataan torilla perinteisesti

Puisto viheriöi raikkaasti vuonna 2015 järjestetyssä vapunavauksessa. Kuva: Sampsa Hakala

LOIMAAN Yrittäjät ry. järjestää perinteisen vapunavauksen Loimaan torilla sunnuntaina 30.4.
Tapahtuma järjestetään viime vuosien tapaan, mutta Leipätyttö jää tänä vuonna pesemättä Keskuspuiston kunnostustöiden vuoksi. Tilaisuus alkaa jo klo 16, jolloin on kahvia, munkkia ja simaa tarjolla.
Kello 17 alkaa varsinainen ohjelma. Loimaan Soittokunta ilahduttaa keväisellä soitannalla, ja Leipätytön sulhanen saa palkinnon. Ilmapallot perheen pienemmille, ja myös Kauppalan Kenguru vilistää mukana.
Yrittäjäjärjestö harkitsi aiemmin vapunavauksen perumista, koska sen mukaan puistoremontti ja byrokratia näyttivät vaikeuttavan järjestelyjä kohtuuttomasti (LL 9.3.).

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.