Loimaa 1.7.-31.8.

Vappu avataan torilla perinteisesti

Puisto viheriöi raikkaasti vuonna 2015 järjestetyssä vapunavauksessa. Kuva: Sampsa Hakala

LOIMAAN Yrittäjät ry. järjestää perinteisen vapunavauksen Loimaan torilla sunnuntaina 30.4.
Tapahtuma järjestetään viime vuosien tapaan, mutta Leipätyttö jää tänä vuonna pesemättä Keskuspuiston kunnostustöiden vuoksi. Tilaisuus alkaa jo klo 16, jolloin on kahvia, munkkia ja simaa tarjolla.
Kello 17 alkaa varsinainen ohjelma. Loimaan Soittokunta ilahduttaa keväisellä soitannalla, ja Leipätytön sulhanen saa palkinnon. Ilmapallot perheen pienemmille, ja myös Kauppalan Kenguru vilistää mukana.
Yrittäjäjärjestö harkitsi aiemmin vapunavauksen perumista, koska sen mukaan puistoremontti ja byrokratia näyttivät vaikeuttavan järjestelyjä kohtuuttomasti (LL 9.3.).

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry