Muuttoaika

B-tyttöjen finaali toi ääntä halliin

LENTOPALLO Loimaalla pelattiin viikonloppuna Suomen parasta tyttölentopalloa, kun liikuntahallissa ratkottiin B-tyttöjen SM-finaalit.
Ennakkosuosikki Salon Viesti Red nousi odotettuun voittoon.

Jankon B-tytöissä pelaavat Aada Kaurala (edessä), Inka Kanerva, Emmi Heino, Sofia Vaittinen, Ida Juselius, Lida Markula, Jenni Veijalainen, Emmi Järnberg, Erika Vienonen, Josefina Nurmi, Heta Mäenpää ja Elisa Lahtinen. Kuva: Maija Paloposki

– Joukkue on kokenut ja kesti paineet hyvin, se ei hävinnyt erääkään. Hopealle tullut Ralepa pystyi finaalissa hetken haastamaan Salon ylivoimaa, Loimaan Jankon lentopallon toiminnanjohtaja Katariina Kojo sanoo.
Häntä ilahdutti suuresti se, että yleisökin löysi paikalle. Hän arvioi, että kun pelejä seurasi keskimäärin 200–300 henkilöä, oli finaalissa katsojia yli 300.
– Turnaus toi ääntä halliin. Oli mahtavaa, kun vanhemmat kannustivat ämpärien ja torvien kanssa. On aina hienoa, kun junnupeleissä tarvitaan kuulosuojaimia, Kojo naurahtaa.

Jankon tyttöjen joukkue sijoittui 12:nneksi.
– Kaksi ensimmäistä peliä meni jännityksen piikkiin, mutta lauantain iltapäivän ja sunnuntain peleissä päästiin pelillisesti paljon eteenpäin, ottelut olivat jo hyvää lentopalloa, tyttöjä valmentava Kojo sanoo.

Hän huomauttaa, että Jankon tytöt olivat altavastaajia: joukkue oli selkeästi turnauksen nuorin, sillä tiimin nuorimmat ovat vasta 13-vuotiaita, kun yleensä B-tytöissä pelaa 17-vuotiaita.
– Taitoa ja potentiaalia on, mutta haastetta on tason ylläpitämisessä.

Maija Paloposki

Lue lisää 11.5.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.