Iloisia pihoja etsitään jälleen!

LOIMAAN SEUTU Ilmoita ja ilmianna Iloinen piha!

Tämä pupu on vain koriste, uskokaa tai älkää. Kaarina ja Veikko Tanhuanpään piha, Hennijoki. Kuva: Kati Uusitalo

Etsimme jälleen tänä kesänä Loimaan seudulta iloisia pihoja, joissa viihdytään ja joissa näkyy omistajansa kädenjälki.
Kisaan voi ilmoittaa oman pihansa, mutta kisaan voi myös ”ilmiantaa” jonkun muun pihan.
Piha voi olla uusi tai vanha, itse suunniteltu tai suunnittelijan kynästä peräisin.
Ilmoittautumisia otetaan vastaan 23. toukokuuta saakka. Ilmoittautumiset mieluusti sähköpostilla osoitteeseen kati.uusitalo@loimaanlehti.fi tai kortilla osoitteeseen Iloinen piha, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa.
Ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: pihan omistajat, osoite, yhteystiedot ja lyhyet perustelut siitä, miksi juuri tämä piha on iloinen ja miksi sen pitäisi olla mukana kisassa.
Loimaan Lehti ottaa yhteyttä kisaan mukaan ilmoitettujen pihojen omistajiin ja sopii juttuhetken kesäkuun alussa.
Juttuja julkaistaan pitkin kesää, ja elokuussa niistä tulee kooste lehteen. Lukijat saavat äänestää pihoista suosikkinsa.
Puutarhaseuran ja Loimaan Lehden raati kiertää elokuussa pihat.
Kolme iloisinta pihaa palkitaan kunniakirjoilla ja tuotepalkinnoilla. Myös äänestäjien ja pihoja ilmoittaneiden kesken arvotaan palkintoja.

Kati Uusitalo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla