Kruisailukausi starttasi

LOIMAA Toukohousu 2017 -tapahtuma oli hyvä syy käynnistellä kesäinen ajopeli talven jälkeen.

Markus Mattila ajeli autojen letkassa vuoden 1969 Chevrolet Chevellellä.

Markus Mattila sai Toukohousuun seuraa Viena-tyttärestä, 8. Mattila ajoi kevään ensimmäiset reissut Chevrolet Chevellellään vapun jälkeen. Kilometrejä tulee kesässä muutama tuhat. Kuva: Maija Paloposki

– Kun kerrankin jotain järjestetään, niin täytyy olla mukana. Keli suosii, toisin kuin viikko sitten.
Chevellen mies hankki kymmenen vuotta sitten, sillä kyseinen auto oli hänen pitkäaikainen unelmansa. Tytär Viena, 8, tiesi toisenkin syyn ajoneuvon hankintaan.
– Musta ja keltainen ovat iskän lempivärit.
Mattilan mukaan Chevelle ei vaadi paljoa laittamista, mitä nyt tekniikkaa täytyy välillä päivitellä.
– Käyn sillä harrasteautotapahtumissa ja kauniina päivinä ajan työmatkat. Auton parhaat puolet ovat ulkonäkö ja teho. Hevosvoimia on noin 400.

Maija Paloposki

Lue lisää 9.5.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry