Muuttoaika

Kruisailukausi starttasi

LOIMAA Toukohousu 2017 -tapahtuma oli hyvä syy käynnistellä kesäinen ajopeli talven jälkeen.

Markus Mattila ajeli autojen letkassa vuoden 1969 Chevrolet Chevellellä.

Markus Mattila sai Toukohousuun seuraa Viena-tyttärestä, 8. Mattila ajoi kevään ensimmäiset reissut Chevrolet Chevellellään vapun jälkeen. Kilometrejä tulee kesässä muutama tuhat. Kuva: Maija Paloposki

– Kun kerrankin jotain järjestetään, niin täytyy olla mukana. Keli suosii, toisin kuin viikko sitten.
Chevellen mies hankki kymmenen vuotta sitten, sillä kyseinen auto oli hänen pitkäaikainen unelmansa. Tytär Viena, 8, tiesi toisenkin syyn ajoneuvon hankintaan.
– Musta ja keltainen ovat iskän lempivärit.
Mattilan mukaan Chevelle ei vaadi paljoa laittamista, mitä nyt tekniikkaa täytyy välillä päivitellä.
– Käyn sillä harrasteautotapahtumissa ja kauniina päivinä ajan työmatkat. Auton parhaat puolet ovat ulkonäkö ja teho. Hevosvoimia on noin 400.

Maija Paloposki

Lue lisää 9.5.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle 17.9.

Porrasjuoksua Melliläjärvellä, 21.8.2017, Loimaan Lehti

Porrasjuoksu on saavuttanut suosiota ja sitä käyttävät treeneissään sekä tavalliset kuntoilijat että aktiiviharrastajat. Eveliina Kolin vetämät juoksukoulun oppilaat näyttävät tässä videoissa, millaisia liikkeitä portaissa voi tehdä. Lue myös Loimaan Lehden juttu treeneistä 24.8.2017.