Muuttoaika

Oripojat kirmasivat sopuisasti kesälaitumelle

YPÄJÄN Hevosopiston nuorten suomenhevosoriiden laitumelle laskussa ei ollut enteitä tulisesta taistelutahdosta. Muutaman toverillisen kaviopotkun jälkeen oripojat rauhoittuivat yleisön eteen kaulailemaan toisiaan.

Erittäin sopuisalta näyttää, opiston tallimestari Aino Huusari hymyili.

Hän uskoo, että seitsemän oriin lauma pysyy yhtenäisenä, sillä pojat ovat yhtä lukuun ottamatta tuttuja toisilleen. Pomon paikan on ottamassa lauman vanhin 3-vuotias tumma Rodrik.

Ypäjällä vietettiin lauantaina suomenhevosten juhlaa. Laitumelle laskun jälkeen yleisö pääsi seuraamaan raviradalla suomenhevosten valtakunnallisten työmestaruuskilpailuiden vetokoetta.

Oripojat tervehtivät yleisöä. Kuva: Kiti Salonen.

Ruoho oli vihdoin kasvanut niin, että oriit saatettiin laskea opiston laitumelle. Kuva: Kiti Salonen

Pienistä potkuista huolimatta oriiden laitumelle lasku eteni säyseästi. Kuva: Kiti Salonen.

Teuvo Isäkääntä ohjasti vetokokeessa Titaanin hurmuria. Kuva: Kiti Salonen.

Lue lisää 30.5.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –