Oripojat kirmasivat sopuisasti kesälaitumelle

YPÄJÄN Hevosopiston nuorten suomenhevosoriiden laitumelle laskussa ei ollut enteitä tulisesta taistelutahdosta. Muutaman toverillisen kaviopotkun jälkeen oripojat rauhoittuivat yleisön eteen kaulailemaan toisiaan.

Erittäin sopuisalta näyttää, opiston tallimestari Aino Huusari hymyili.

Hän uskoo, että seitsemän oriin lauma pysyy yhtenäisenä, sillä pojat ovat yhtä lukuun ottamatta tuttuja toisilleen. Pomon paikan on ottamassa lauman vanhin 3-vuotias tumma Rodrik.

Ypäjällä vietettiin lauantaina suomenhevosten juhlaa. Laitumelle laskun jälkeen yleisö pääsi seuraamaan raviradalla suomenhevosten valtakunnallisten työmestaruuskilpailuiden vetokoetta.

Oripojat tervehtivät yleisöä. Kuva: Kiti Salonen.

Ruoho oli vihdoin kasvanut niin, että oriit saatettiin laskea opiston laitumelle. Kuva: Kiti Salonen

Pienistä potkuista huolimatta oriiden laitumelle lasku eteni säyseästi. Kuva: Kiti Salonen.

Teuvo Isäkääntä ohjasti vetokokeessa Titaanin hurmuria. Kuva: Kiti Salonen.

Lue lisää 30.5.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry