Muuttoaika

Pururatakierroksella hymy herkässä

PURURADAT/KERTUNMÄKI Lämmin kevätaurinko helli keskiviikkoiltana, kun Kertunmäen kuntoradalla järjestettiin tämän vuoden ensimmäinen Loimaan Lehden pururatakierros. Yhteensä mukaan saapui peräti 138 osallistujaa kävellen, juosten, sauvojen kanssa tai ilman. Tepsuttelipa joukossa yksi koirakin.

Harri ja Tiina Lehto, Paula Ketola sekä Iina Saarikallio näyttivät pururatakierrokselle peukkua. Kuva: Karoliina Markula


Ilmoittautumisen jälkeen valittavana oli kaikkiaan kolme eri reittivaihtoehtoa: 2,4, 3,6 ja 4,4 kilometriä. Tapahtuman ainoana sääntönä oli kiertää jokin rata ainakin kerran.
Neljän hengen joukolla lenkkeilleet Tiina ja Harri Lehto, Iina Saarikallio sekä Paula Ketola iloitsivat upeasta säästä.
– Kaunis ilma innosti lähtemään. Ja mies häristi, Tiina Lehto nauroi.

Osa ryhmästä oli mukana ensimmäistä kertaa, osalle tapahtuma oli tuttu jo entuudestaan. Porukka aikoi suunnata pisimmälle mahdolliselle lenkille.
Iloisista tervehdyksistä päätellen monilla lenkkeilijöillä oli paikalla paljon tuttuja. Ehkäpä reitin varrelta löytyi uusiakin tuttavuuksia tai vaikkapa lenkkikavereita.

Karoliina Markula

 

Lue lisää 6.5.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle 17.9.

Porrasjuoksua Melliläjärvellä, 21.8.2017, Loimaan Lehti

Porrasjuoksu on saavuttanut suosiota ja sitä käyttävät treeneissään sekä tavalliset kuntoilijat että aktiiviharrastajat. Eveliina Kolin vetämät juoksukoulun oppilaat näyttävät tässä videoissa, millaisia liikkeitä portaissa voi tehdä. Lue myös Loimaan Lehden juttu treeneistä 24.8.2017.