Pururatakierroksella hymy herkässä

PURURADAT/KERTUNMÄKI Lämmin kevätaurinko helli keskiviikkoiltana, kun Kertunmäen kuntoradalla järjestettiin tämän vuoden ensimmäinen Loimaan Lehden pururatakierros. Yhteensä mukaan saapui peräti 138 osallistujaa kävellen, juosten, sauvojen kanssa tai ilman. Tepsuttelipa joukossa yksi koirakin.

Harri ja Tiina Lehto, Paula Ketola sekä Iina Saarikallio näyttivät pururatakierrokselle peukkua. Kuva: Karoliina Markula


Ilmoittautumisen jälkeen valittavana oli kaikkiaan kolme eri reittivaihtoehtoa: 2,4, 3,6 ja 4,4 kilometriä. Tapahtuman ainoana sääntönä oli kiertää jokin rata ainakin kerran.
Neljän hengen joukolla lenkkeilleet Tiina ja Harri Lehto, Iina Saarikallio sekä Paula Ketola iloitsivat upeasta säästä.
– Kaunis ilma innosti lähtemään. Ja mies häristi, Tiina Lehto nauroi.

Osa ryhmästä oli mukana ensimmäistä kertaa, osalle tapahtuma oli tuttu jo entuudestaan. Porukka aikoi suunnata pisimmälle mahdolliselle lenkille.
Iloisista tervehdyksistä päätellen monilla lenkkeilijöillä oli paikalla paljon tuttuja. Ehkäpä reitin varrelta löytyi uusiakin tuttavuuksia tai vaikkapa lenkkikavereita.

Karoliina Markula

 

Lue lisää 6.5.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla