Muuttoaika

Helikopteri suihki lannoitetta metsiin

LOIMAA Alastarolla todistettiin hiljattain melko epätavallista näkyä, kun alueen metsäpalstoja lannoitettiin ilmasta helikopterista.
Kasvatuslannoitus suoritettiin yhden päivän aikana kaikkinensa noin sadan hehtaarin pinta-alalle ja siinä oli mukana palstoja eri puolilta Alastaroa yhteensä yhdeksältä maanomistajalta.
Yksi heistä oli alastarolainen Pekka Knuuti, joka seurasi helikopterin lannoitteen hakua kuorma-autossa sijainneesta liikkuvasta tukikohdasta.
Paikalla myhäili tyytyväisenä myös palveluntarjoajan eli Metsä Groupin metsäasiantuntija Ville Mäkipää.
Metsä Groupin lannoituspalveluista vastaa valtakunnallisesti Forest Vital. Yhtiön toimitusjohtaja Petri Jykylä arvioi, että valtakunnallisesti lannoitemäärät ovat tuntuvassa kasvussa tälle vuodelle pidemmän vaisumman ajanjakson jälkeen.
– Monilla toimijoilla lannoitusmäärät ovat kaksin- jopa kolminkertaistumassa, hän viittaa suurempiin metsäorganisaatioihin.

Lannoitus kiihdyttää metsän kasvua ja lyhentää puuston kiertoaikaa. Kuva: Lari Kiviranta.

 

 

 

Lue lisää 22.6.2017 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018