Osallistu kisaan ja kuvaa kesäpusu –  pääpalkintona on GoPro-actionkamera!

Ota kesäinen pusukuva ja lähetä se kuvakilpailuun. Voit osallistua lähettämällä kuvan sähköpostiosoitteeseen lukijalta@sss.fi tai merkitsemällä kuvan sosiaalisessa mediassa #kesäpusu2017.
Lähetä kuva viimeistään 14.8. ja kerro samalla yhteystietosi.
 
Toimitusten raati valitsee 10 kuvaa, jotka pääsevät kisaamaan kilpailun voitosta. Voittaja valitaan yleisöäänestyksessä verkossa.
Eniten ääniä saanut kuva ja sen ottaja palkitaan GoPro-actionkameralla, kakkonen ja kolmonen selfie-kepillä.
Muista liittää kuvan mukana tieto kuvaajan nimestä, yhteystiedoista ja lyhyt kuvaus kuvasta.
Kilpailun järjestävät Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-Lehti, Kunnallislehti, Laitilan Sanomat,  Loimaan Lehti, Salon Seudun Sanomat, Somero-lehti ja Uudenkaupungin Sanomat.
 
Voimailijamiehen uimahyppy hullaannutti äänestäjät viime vuonna
 
Viime vuonna Kesäplus-lehden kuvakilpailun voitti Teija Krokberg. Kilpailun aiheena oli silloin kesähyppy.
Salolaisen Krokbergin kuvassa hänen miehensä Jony Krokberg hyppää uima-altaaseen oikea käsi ojennettuna eteen kuin Supermiehellä konsanaan.
Uintihetken jälkeen perhe huomasi, että lehdessä oli käynnissä Kesähyppy-niminen kuvakilpailu. Jony Krokberg päätti, että kisaan kannattaa osallistua.
– Sanoin hänelle, että jos sinä itse sen kestät, niin totta kai osallistutaan, muistelee Teija Krokberg.
Ääniä annettiin yli 700 kappaletta. Voittajakuva sai yli 20 prosenttia äänistä.
Toiseksi viime vuonna sijoittui Nina Luostarisen kuva Painovoima? Ei koske minua! ja kolmanneksi tuli Satu Sahla-Juvankosken kuva Pala taivasta.
 
Lähettämällä kuvan kisaan hyväksyt, että SSS-konserni saa käyttää kuvia eri julkaisukanavissaan. Kuvista ei makseta julkaisupalkkiota.
OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla