ILOINEN PIHA 4: Suuret puut ja jylhä kallio tekevät pihasta rakkaan

LOIMAA/ALASTARO Helena Ahdelmaan ja Jukka Mäkelän piha sijaitsee Alastaron Reitolassa avarassa etelärinteessä, johon kuuluu myös komea kallio.
Pihalla kasvaa useita suuria puita, kuten parisataa vuotta vanhoja mäntyjä ja yli 50-vuotiaita jalopuita: sembramäntyjä, douglaskuusia sekä tammia.
Pihalle on rakennettu monia mukavia paikkoja yhdessäoloa varten. Kallion päällä sijaitsevasta patiosta on hieno näköala pihamaalle. Pation takana on uima-allas. Lisäksi pihalla on valoisa laattatasanne, pieni ryytimaa, kesäkeittiö, kotoisa ulkosauna, leikkimökki ja vanha kanatarha, jossa kotkotti aikoinaan viisi kanaa ja yksi kukko.

Helena Ahdelmaan ja Jukka Mäkelän lempipaikka on patio kallion päällä. Sieltä on kaunis näköala rinteessä sijaitsevalle avaralle pihalle. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pihassa on paljon hauskoja yksityiskohtia. Näihinkin tikapuihin liittyy tarina. Päällimmäiset saappaat omistava isäntä on menossa salaiseen mökkiin. Emäntä kiipeää perässä. Myös ruusutuoli on itse tehty. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kallio pyritään pitämään mahdollisimman luonnollisen näköisenä. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suuren männyn juurella on jonkin olennon pikkuruinen koti. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 25.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla