Muuttoaika

ILOINEN PIHA 4: Suuret puut ja jylhä kallio tekevät pihasta rakkaan

LOIMAA/ALASTARO Helena Ahdelmaan ja Jukka Mäkelän piha sijaitsee Alastaron Reitolassa avarassa etelärinteessä, johon kuuluu myös komea kallio.
Pihalla kasvaa useita suuria puita, kuten parisataa vuotta vanhoja mäntyjä ja yli 50-vuotiaita jalopuita: sembramäntyjä, douglaskuusia sekä tammia.
Pihalle on rakennettu monia mukavia paikkoja yhdessäoloa varten. Kallion päällä sijaitsevasta patiosta on hieno näköala pihamaalle. Pation takana on uima-allas. Lisäksi pihalla on valoisa laattatasanne, pieni ryytimaa, kesäkeittiö, kotoisa ulkosauna, leikkimökki ja vanha kanatarha, jossa kotkotti aikoinaan viisi kanaa ja yksi kukko.

Helena Ahdelmaan ja Jukka Mäkelän lempipaikka on patio kallion päällä. Sieltä on kaunis näköala rinteessä sijaitsevalle avaralle pihalle. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pihassa on paljon hauskoja yksityiskohtia. Näihinkin tikapuihin liittyy tarina. Päällimmäiset saappaat omistava isäntä on menossa salaiseen mökkiin. Emäntä kiipeää perässä. Myös ruusutuoli on itse tehty. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kallio pyritään pitämään mahdollisimman luonnollisen näköisenä. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suuren männyn juurella on jonkin olennon pikkuruinen koti. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 25.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.