Muuttoaika

ILOINEN PIHA 5: Takaterassin taikaa

LOIMAA/ALASTARO Sinikka ja Mauno Suomisen piha sijaitsee Alastaron keskustassa. Tontin nimi on Ilveskallio, ja siinä on 1 380 neliötä.
Talo on rakennettu kalliolle, ja kallio pilkahtaakin istutusten välistä etupihalla.
Pihalla on varasto ja huvimaja, kukkamaita, hedelmäpuita ja kasvimaa sekä katettu terassi, jossa on kesäkeittiö.
Kaikki pihalla on tehty itse. Jopa terassin seinässä olevat lyhdyt.
– Puutarhaa on suunniteltu yhdessä, mutta Mauno se on varsinaisen työn tehnyt, Sinikka kertoo, mutta Mauno korjaa vierestä, että mitä vielä, yhdessä kaikki on tehty.

Kati Uusitalo

Mauno ja Sinikka Suomisen mielestä tontin paras näköala on takaterassilta: takapihan istutukset ja niitä tasapainottava nurmikkokenttä. Kuva: Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lahjaksi saatu harvinainen ruusuorapihlaja oli juhannuksen jälkeen tänä vuonna parhaimmillaan ja punaisimmillaan. Kuva: Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suihkulähteen luona Mauno ja Sinikka Suominen juovat aamuisin kahvit. Kuva: Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

 

 

 

Maksaruoho viihtyy harmaiden kiviaskelten parina. Syksyllä se loistaa kirkkaanpunaisena. Kuva: Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 27.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.