Muuttoaika

ILOINEN PIHA 6: Uhkea alppiruusu on minipihan katseenvangitsija

LOIMAA Gerda Torikan paras pihamuisto on se, kun rhodo onnistui tänä vuonna niin hyvin. Pari vuotta sitten pensas näytti surulliselta, mutta Torikka uskalsi leikata sen, minkä jälkeen rhodo alkoi kukoistaa uudelleen.
Piha sijaitsee Hirvikoskella. Rivitalopiha on vain 40-neliöinen, minkä vuoksi Torikka kuvailee sitä minipihaksi.
Pihassa on suuri joukko tarkoin valittuja kasveja. Olennaista on kerroksittaisuus: pihalla kasvaa sekä matalia kesäkukkia että korkealle ulottuvia kärhöjä. Kerrosten avulla pieni piha näyttää suuremmalta.
Pihan keskiössä on viihtyisä viherhuone.

Karoliina Markula

Tänä kesänä alppiruusu kukki ennennäkemättömän kauniisti. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerda Torikan lempipaikka pihallaan on sieväksi koristeltu viherhuone. Rottinkituolissa on hyvä lukea ja siemailla samalla teetä. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viherhuonetta on somistettu monilla koristeellisilla asetelmilla. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerda Torikka kertoo olevansa suuri laventelin ystävä. Laventeli sopiikin hyvin patinoituneeseen ruukkuun. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 1.8.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.