Muuttoaika

ILOINEN PIHA 1: Isolle tontille mahtuu paljon

Katriina Merikivi ja Harri Mikkola viihtyvät pihakeinussa puutarhassaan. Kuva: Marianne Rovio

LOIMAA/METSÄMAA Harri Mikkolan piha Metsämaalla kätkee noin 2 000 neliömetrin tontin sisälle monenlaisia piilopaikkoja. Siellä voi istahtaa keinuihin ja katsella suihkulähdettä tai grillata kodikkaan katoksen alla kesäkeittiössä sekä saunoa nauttien puutarhasta. Pihaa reunustaa kauttaaltaan korkea kuusiaita, joka estää tuulen ja pahimmat lumituiskut sekä toimii näköesteenä.
Mikkolan kumppani Katriina Merikivi puuhaa paljon puutarhassa, mikä on hänelle henkireikä.
– Oikein nautin siitä, että saan tonkia puutarhassa. Harri tulee aina avuksi kaivamaan kukkapenkkejä ja istutuksia, Merikivi kertoo.

Marianne Rovio

Katriina Merikiven ja Harri Mikkolan mielestä huvimajassa on kiva istua. Kuva: Marianne Rovio

Kalliokielo on yksi puutarhan kukkaistutuksien lukuisista lajikkeista. Kuva: Marianne Rovio

Portit luovat tunnelmaa puutarhaan. Kuva: Marianne Rovio

Puutarhaan kuuluu monia patsaita. Kuva: Marianne Rovio

Lue lisää 22.6.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.