Kotimainen ruoka ja musiikki keräsivät väkeä Kauppatorille

LOIMAAN alueen MTK-yhdistykset järjestivät perjantaina Syödään yhdessä -toritapahtuman.
Loimaan Kauppatorilla puhui myös ruokaketjusta selvityksen tehnyt punkalaitumelainen Ilkka Mäkelä.
Loimaan Lehden haastattelussa Mäkelä alleviivasi raporttinsa ydinviestin olevan elintarvikeviennin lisäämisessä. Hän huomautti Suomen elintarvikeviennin olevan vaatimatonta esimerkiksi Tanskaan verrattuna.
– Jo nyt isot maatilat pystyisivät tuottamaan enemmän.
Selvitysmies puhui myös kaupan roolista ruokaketjussa. Hänen mukaansa kaupan keskittyminen on seurausta kuluttajien tekemistä valinnoista.
– Hyödyntäkää siis sitä Metsämaan kyläkauppaa, Mäkelä antoi paikallisen esimerkin kuluttajille.

MTK:n toritapahtumassa tarjottiin puheiden lisäksi kotimaista ruokaa. Musiikista vastasi Sawisormet. Kuva: Lari Kiviranta.

Lue lisää 15.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla