Muuttoaika

Kotieläimet tutuiksi loruillen

LOIMAA/PUUJALKALA Voita, kermaa, juustoa, pullia ja jätskiä! Niitä saa maidosta, jota saa lehmästä.

Sarka-museon kotieläinpäivän lorukierroksella tutustuttiin museotyöntekijä Riikka Soinisen johdolla maatilan eläimiin. Lammaslorun kuultuaan lapset kokeilivat, miltä lampaanvilla tuntuu ja hyppivät kuin karitsa.

Tyttö, joka osasi tehdä värttinällä lankaa, pääsi ennen hyvin naimisiin, Soininen kertoi.

Museon pihalla kävijät saivat tutustua ihan oikeisiin eläimiin, kuten aasiin, lehmiin ja vuoheen. Päivän ohjelmassa oli myös eläinlelujen vaihtoa, kepparirata ja käpyeläinten askartelua.

 

Riikka Soininen veti lapsille museossa eläinlorukierroksen. Kotieläinpäivän aikana yleisölle oli tarjolla myös muita eläinaiheisia kierroksia, käpylehmien tekoa, kepparikisat ja lelueläinten vaihtoa. (Kuva: Kiti Salonen)

 

 

Lue lisää 22.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

SSS Kaffepaussi 7.1.2018