Loimaa 1.7.-31.8.

Kotieläimet tutuiksi loruillen

LOIMAA/PUUJALKALA Voita, kermaa, juustoa, pullia ja jätskiä! Niitä saa maidosta, jota saa lehmästä.

Sarka-museon kotieläinpäivän lorukierroksella tutustuttiin museotyöntekijä Riikka Soinisen johdolla maatilan eläimiin. Lammaslorun kuultuaan lapset kokeilivat, miltä lampaanvilla tuntuu ja hyppivät kuin karitsa.

Tyttö, joka osasi tehdä värttinällä lankaa, pääsi ennen hyvin naimisiin, Soininen kertoi.

Museon pihalla kävijät saivat tutustua ihan oikeisiin eläimiin, kuten aasiin, lehmiin ja vuoheen. Päivän ohjelmassa oli myös eläinlelujen vaihtoa, kepparirata ja käpyeläinten askartelua.

 

Riikka Soininen veti lapsille museossa eläinlorukierroksen. Kotieläinpäivän aikana yleisölle oli tarjolla myös muita eläinaiheisia kierroksia, käpylehmien tekoa, kepparikisat ja lelueläinten vaihtoa. (Kuva: Kiti Salonen)

 

 

Lue lisää 22.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla