Muuttoaika

Lupaus lämmöstä innosti rannalle

LOIMAA Mellilänjärven ranta täyttyi uimareista, kun torstaiksi lupailtiin jopa helteitä.

Serkukset Tuomas Mäkelä sekä Miska ja Juuso Käär viihtyivät vesilelujen kanssa matalassa rantavedessä. Sitä ennen he olivat jo kiertäneet Mellilänjärven kävellen.

Poikien äidit Merja Mäkelä ja Miia Käär odottivat poikia rannalla eväiden kanssa. Uimassa olisi tullut käytyä kesällä enemmänkin, jos helle olisi hellinyt useammin.

– Emme ole päässeet rannalle niin paljoa kuin olisimme halunneet. Kyllähän uimapaikkoja riittää, kun vaan olisi kelejä, ruskolainen Miia Käär sanoi.

Serkukset Tuomas Mäkelä (edessä) sekä Miska ja Juuso Käär kiersivät ensin Mellilänjärven tarpoen ja menivät sitten uimaan. Kuva: Maija Paloposki

Maija Paloposki

 

Lue lisää 29.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.