Muuttoaika

Auli Hänninen Perheyritysten liiton toimitusjohtajaksi

Auli Hänninen. Kuva: Pasi Salo.

Yleisen työttömyyskassa YTK:n Auli Hänninen on valittu Perheyritysten liiton toimitusjohtajaksi. Hänninen toimii tällä hetkellä YTK:n toimitusjohtajana Loimaalla.

– On hienoa päästä kehittämään suomalaista työelämää ja perheyritysten roolia tässä. Perheyritykset antavat kasvot omistajuudelle ja tämän varaan on hyvä rakentaa hienoja työpaikkoja Suomeen. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että perheyrityksillä säilyy onnistumisen ja työpaikkojen luomisen mahdollisuudet vuodesta toiseen ja sukupolvesta toiseen, Auli Hänninen sanoo Perheyritysten liiton tiedotteessa.

YTK:n toimitusjohtajana Hänninen on toiminut vuodesta 2008 alkaen. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa YTK:n palvelujohtajana ja asiakaspalvelupäällikkönä sekä Contant Oy:n liiketoimintayksikön johtajana ja apulaisjohtajana.

Hänninen aloittaa Perheyritysten liitossa marraskuun alussa.

Hänninen täytti 50 vuotta heinäkuussa. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti Turun yliopistosta, varatuomari ja eMBA (Turun yliopiston kauppakorkeakoulu). Hän on ensimmäistä kautta kokoomuksen kunnanvaltuutettuna Liedon kunnanvaltuustossa ja Liedon Säästöpankin hallituksen jäsen.

 

 

Toimitusjohtajan paikka vapautui, kun aiemmin tehtävää hoitanut Leena Mörttinen nimitettiin valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston osastopäälliköksi.

Perheyritysten liitto on elinkeinoelämän järjestö, joka valmentaa ja verkottaa perheyrityksiä sekä valvoo näiden etua. Liitolla on yli 450 jäsenyritystä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.