Muuttoaika

ILOINEN PIHA 7: Sydämellinen piha tulvillaan romantiikkaa

HUITTINEN/VAMPULA Kantatie 41:n varrella sijaitsevan Eija Haakanan pihan erikoisuutena on hurja määrä rakennusten seiniin ja muihin esineisiin maalattuja sydämiä. Niistä syntyy romanttinen tunnelma.
Piha on melko suuri ja tasainen, mutta peltoaukeilla puhaltava tuuli osuu siihen navakasti. Pihaan paistaa päivän aikana aurinko joka puolelta.
Pihalla on useita kukkaistutuksia ja paljon puita ja pensaita, kuten 40 tuijaa. Suuri osa kasveista on ystäviltä, tutuilta ja työkavereilta saatuja. Moni kasvi on peräisin Mellilästä. Pihalla on myös ulkosauna, grillipatio, piparkakkutalo, kasvimaa, hedelmäpuutarha ja terassi.
– Raskaan työviikon jälkeen silmä lepää iloisen tuntuisella pihalla. Täällä saa nauttia auringonlaskusta, koirien temmellyksestä ja lastenlasten ilosta, kun he saavat mennä ympäri pihaa ja puuhailla kaikenlaista. Aikuisetkin viihtyvät täällä ulkosalla. Päivän kruunaa se, kun illalla saa lämmittää saunan, Haakana kertoo.

Karoliina Markula

Eija Haakanan pihalla viihtyvät myös hänen neljä koiraansa. Leonberginkoira Ilonakin taitaa pitää pihaa iloisena. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lastenlapset leikkivät mielellään piparkakkutalossa. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

Piha sijaitsee aivan kantatie 41:n vieressä. Pihapiirin rakennuksiin maalatut sydämet saavat helposti ohikulkijoiden päät kääntymään. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terassi on sisustettu yhtä hyväntuulisesti kuin pihamaakin. Kuva: Karoliina Markula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 3.8.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle 17.9.

Porrasjuoksua Melliläjärvellä, 21.8.2017, Loimaan Lehti

Porrasjuoksu on saavuttanut suosiota ja sitä käyttävät treeneissään sekä tavalliset kuntoilijat että aktiiviharrastajat. Eveliina Kolin vetämät juoksukoulun oppilaat näyttävät tässä videoissa, millaisia liikkeitä portaissa voi tehdä. Lue myös Loimaan Lehden juttu treeneistä 24.8.2017.