Lops Open on hauskanpitoturnaus

JALKAPALLO Yhdennessätoista Lops Open -turnauksessa haluttiin rikkoa totuttua kaavaa, joten tänä vuonna mestaruudesta oteltiin kahtena päivänä.
Lisäksi perjantaina oli mahdollisuus illanviettoon, kun kentän laidan etkoilla esiintyivät paikalliset duot Jaylon Temes sekä Poika ja Jukka eli Jukka Vehviläinen ja Iiro Kotiranta.
Järjestäjät Aapo Hakala ja Markus Värjönen kertoivat, että uudistus upposi yleisöön.

FC AntiLoPSien eli oranssipaitaisten saldo viikonlopulta oli kolme voittoa ja kaksi tappiota. Puolivälierässä he hävisivät rankkarikisassa. Pallossa kiinni Otto Tevasaari, takana Ilari Uusitalo ja taustalla Antti Lähteenmäki. Kuva: Maija Paloposki

– Tapahtuma on myös sosiaalinen, joten tulos ei välttämättä ole pääasia. Monet ovat olleet tyytyväisiä, että pelit loppuvat ennen puoltapäivää.
Turnaukseen osallistui 24 joukkuetta. Pelaajista iso osa oli Loimaan seudulta, mutta mukana oli muutamia osanottajia muualtakin Etelä-Suomesta.
– Pelit ovat olleet tasaisia, eikä suurempia vammoja ole tullut, järjestäjät sanoivat.

Maija Paloposki

Lue lisää 17.8.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla