Muuttoaika

Poliisi kaipaa havaintoja varkaista

LOIMAA Neljän henkilön epäillään syyllistyneen varkausrikokseen. Heidän epäillään anastaneen tuotteita Loimaan Prismasta tiistaina illalla kello 20.11–20.22.
Seurue saapui henkilöautolla Prisman parkkipaikalle ja pysäköi punaisen Fiat Brava -merkkisen henkilöauton vammaisten pysäköintipaikalle. Henkilöauton kyydistä poistui yksi nainen ja kaksi miestä. Yksi mies jäi autoon.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja seurueesta, jonka epäillään anastaneen tuotteita Loimaan Prismasta.

Nainen jäi ravintola Ricon puoleisen aulan penkille istumaan, ja kaksi miestä meni ostoskorien kera Prisman myymälään Ricon puoleisista porteista. Miehet menivät myymälässä suoraan viihde-elektroniikkaosastolle. Molemmilla miehillä oli omat ostoskorit, joihin miehet keräsivät tuotteita. Tarpeeksi tuotteita kerättyään miehet lähtivät kohti samoja portteja, joista olivat tulleet myymälään sisälle.
Aulassa odottanut nainen meni Ricon puoleisten porttien luokse ja avasi miehille portit, joista miehet poistuivat juosten ostoskorit ja tuotteet mukanaan autolle, jossa oli ollut odottamassa kolmas mies. Tämän jälkeen seurue poistui autolla paikalta. Seurue anasti tuotteita yhteensä 1 046 euron arvosta.
Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan tietonsa Loimaan poliisille numeroon 0295 444933 tai sähköpostilla osoitteeseen loimaa.poliisiasema.lounais-suomi@poliisi.fi.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle 17.9.

Porrasjuoksua Melliläjärvellä, 21.8.2017, Loimaan Lehti

Porrasjuoksu on saavuttanut suosiota ja sitä käyttävät treeneissään sekä tavalliset kuntoilijat että aktiiviharrastajat. Eveliina Kolin vetämät juoksukoulun oppilaat näyttävät tässä videoissa, millaisia liikkeitä portaissa voi tehdä. Lue myös Loimaan Lehden juttu treeneistä 24.8.2017.