Loimaa 1.7.-31.8.

Porrasjuoksu saa liikkumiseen tehoa – katso tästä vinkit treeneihin

Jaksaajaksaa! Porrastreeneissä voi ottaa hien irti monella tavalla. Katso mallia videolta.

Porrasjuoksu on saanut suosiota niin kuntoilijoiden treeneissä kuin aktiiviliikkujien harjoituksissa. Eveliina Kolin juoksukoululaiset pääsevät silloin tällöin portaisiin tehotreeneihin, sillä ne harjoittavat tärkeitä reisien, lantion ja pakaroiden lihaksia.

-Ihmistä voi verrata kerrostaloon. Sekään ei pysy pystyssä, jos se ei ole keskeltä vahva, Eveliina Koli muistuttaa.

Oheisella harjoitusvideolla juoksukoululaiset näyttävät mallia liikkeistä, joita missä tahansa portaissa voi tehdä. Melliläjärvellä portaita on 54, mutta muutamallakin rappusella voi kuntoa kohottaa.

Lue lisää 24.8.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla