Loimaa 1.7.-31.8.

Rompepäivillä 8000 kävijää

LOIMAA/PELTOINEN Loimaan Rompepäivät jäi hivenen kävijätavoitteesta: rompealueella kävi lauantaina noin 8000 kävijää.

Markkinointivastaava Kalle Huitti arveli, että säällä saattoi olla syynsä.

 Ympäristökunnissa satoi, ja moni jätti tulematta ehkä sen takia. Vaikea sanoa, johtuiko kävijämäärän lasku ilmoista vai markkinoinnista, Huitti pohdiskeli.

Rompepäivillä kauppaa saatiin tehdä kuivina. Peltoisten rompealueella oli noin 600 myyjää. Pöytyäläinen Aallon perhe löysi Karvis-pehmon, Aku Ankkoja, Legoja, Mitä missä milloin -pelin ja Voice of Finlandin mainoskankaan.

Tämä on Suomen paras rompetori. Täällä on paljon myyjiä ja laaja valikoima, Petteri Aalto kehaisi.

Väki löysi hyvin keskustan kivijalkaliikkeisiin. Loimaan Kauppa- ja palvelut -yhdistyksen puheenjohtaja Martti Koskinen kehui rompepäivän olleen paras ikinä.

Väki, joka lähti liikkeelle, oli lähtenyt selkeästi ostoksille!

 

 

Reima Andersson tietää, että Akun luuserius iskee suomalaisiin. Kuva: Kiti Salonen.

 

Petteri, Päivi ja Pekka Aalto sekä Valtteri Pekkala (toinen vas.) ovat olleet Rompepäivillä sekä myyjinä että ostajina. – Täällä on mukava tavata tuttuja ja kahvitellakin, Päivi Aalto totesi. Kuva: Kiti Salonen.

 

Kari Takalo, Arto Parkkonen, Marjo Sauvula ja Frej Reinholm löysivät mielenkiintoisia kahvipurkkeja. – Emäntä kerää purkkeja, mutta en taida uskaltaa sanoa, mitä täällä olisi, Takalo naurahti. Kuva: Kiti Salonen.

Lue lisää 8.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla