Muuttoaika

Rompepäivillä 8000 kävijää

LOIMAA/PELTOINEN Loimaan Rompepäivät jäi hivenen kävijätavoitteesta: rompealueella kävi lauantaina noin 8000 kävijää.

Markkinointivastaava Kalle Huitti arveli, että säällä saattoi olla syynsä.

 Ympäristökunnissa satoi, ja moni jätti tulematta ehkä sen takia. Vaikea sanoa, johtuiko kävijämäärän lasku ilmoista vai markkinoinnista, Huitti pohdiskeli.

Rompepäivillä kauppaa saatiin tehdä kuivina. Peltoisten rompealueella oli noin 600 myyjää. Pöytyäläinen Aallon perhe löysi Karvis-pehmon, Aku Ankkoja, Legoja, Mitä missä milloin -pelin ja Voice of Finlandin mainoskankaan.

Tämä on Suomen paras rompetori. Täällä on paljon myyjiä ja laaja valikoima, Petteri Aalto kehaisi.

Väki löysi hyvin keskustan kivijalkaliikkeisiin. Loimaan Kauppa- ja palvelut -yhdistyksen puheenjohtaja Martti Koskinen kehui rompepäivän olleen paras ikinä.

Väki, joka lähti liikkeelle, oli lähtenyt selkeästi ostoksille!

 

 

Reima Andersson tietää, että Akun luuserius iskee suomalaisiin. Kuva: Kiti Salonen.

 

Petteri, Päivi ja Pekka Aalto sekä Valtteri Pekkala (toinen vas.) ovat olleet Rompepäivillä sekä myyjinä että ostajina. – Täällä on mukava tavata tuttuja ja kahvitellakin, Päivi Aalto totesi. Kuva: Kiti Salonen.

 

Kari Takalo, Arto Parkkonen, Marjo Sauvula ja Frej Reinholm löysivät mielenkiintoisia kahvipurkkeja. – Emäntä kerää purkkeja, mutta en taida uskaltaa sanoa, mitä täällä olisi, Takalo naurahti. Kuva: Kiti Salonen.

Lue lisää 8.7.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle 17.9.

Porrasjuoksua Melliläjärvellä, 21.8.2017, Loimaan Lehti

Porrasjuoksu on saavuttanut suosiota ja sitä käyttävät treeneissään sekä tavalliset kuntoilijat että aktiiviharrastajat. Eveliina Kolin vetämät juoksukoulun oppilaat näyttävät tässä videoissa, millaisia liikkeitä portaissa voi tehdä. Lue myös Loimaan Lehden juttu treeneistä 24.8.2017.