Loimaa 1.7.-31.8.

Maksim Buculjevic Hurrikaanin passariksi

LENTOPALLO Viikon verran se kesti, mutta nyt se on totta. Hurrikaanin uusi passari tulee Serbiasta ja on Maksim Buculjevic, 26. Hänen meriittilistansa on pelkästään tämän kesän osalta komea. Maailmanliigassa hän oli Serbian kivikovan joukkueen kakkospassari, joka sai paljon vastuuta. Syksyn EM- kisoissa, joissa maa sijoittui kolmanneksi, Buculjevic oli jälleen mukana.
Viime kaudella 192-senttinen passari pelasi Ljubljanan seurajoukkueessa Mestarien liigaa. Hän ei tule Suomeen ja Loimaalle ensimmäistä kertaa vaan oli mukana vuonna 2013 Belgradin Punaisen Tähden joukkueessa Challenge cupin merkeissä.
– Oli selvä asia, että tarvitsemme Matti Toivolan tueksi toisen passarin. Kova työ oli saada tämän tason mies Loimaalle, joten pitää olla tyytyväinen, päävalmentaja Lauri Rantanen sanoo.
Rantanen jakaa kiitosta Jukka Vehviläiselle, Hurrikaanin johtokunnalle sekä niille yrityksille ja yksityisille tahoille, jotka olivat mahdollistamassa huippupassarin hankintaa Loimaalle.
Hurrikaanin puolelta pelaajan seurasiirto on selvä. On mahdollista, että Buculjevic on kentällä jo viikonlopun tuplapeleissä Lakkapäätä ja Loimua vastaan.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla