Muuttoaika

Maksim Buculjevic Hurrikaanin passariksi

LENTOPALLO Viikon verran se kesti, mutta nyt se on totta. Hurrikaanin uusi passari tulee Serbiasta ja on Maksim Buculjevic, 26. Hänen meriittilistansa on pelkästään tämän kesän osalta komea. Maailmanliigassa hän oli Serbian kivikovan joukkueen kakkospassari, joka sai paljon vastuuta. Syksyn EM- kisoissa, joissa maa sijoittui kolmanneksi, Buculjevic oli jälleen mukana.
Viime kaudella 192-senttinen passari pelasi Ljubljanan seurajoukkueessa Mestarien liigaa. Hän ei tule Suomeen ja Loimaalle ensimmäistä kertaa vaan oli mukana vuonna 2013 Belgradin Punaisen Tähden joukkueessa Challenge cupin merkeissä.
– Oli selvä asia, että tarvitsemme Matti Toivolan tueksi toisen passarin. Kova työ oli saada tämän tason mies Loimaalle, joten pitää olla tyytyväinen, päävalmentaja Lauri Rantanen sanoo.
Rantanen jakaa kiitosta Jukka Vehviläiselle, Hurrikaanin johtokunnalle sekä niille yrityksille ja yksityisille tahoille, jotka olivat mahdollistamassa huippupassarin hankintaa Loimaalle.
Hurrikaanin puolelta pelaajan seurasiirto on selvä. On mahdollista, että Buculjevic on kentällä jo viikonlopun tuplapeleissä Lakkapäätä ja Loimua vastaan.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.