Viljapellot tyhjenevät nyt hyvää vauhtia

Tuttu näkymä tältä syksyltä: laonnut kasvusto on ollut liian märkää puitavaksi. Kuva: Lari Kiviranta

LOIMAAN SEUTU Seudun viljapellot tyhjenevät nyt kelpo vauhdilla, kun puinteja ei tarvitse viedä eteenpäin pelkästään sateiden välissä, sieltä täältä.
Tänä syksynä sadonkorjuun pullonkaulaksi on voinut muodostua viljan kuivatuskapasiteetti.
Vielä on liian aikaista arvuutella sitä, näkyykö hankala kasvukausi ja sadonkorjuu viljan hinnassa.
Tammiaisissa asuva viljelijä Lauri Mikkola arvelee, että yleisemmän katastrofin ainekset olisivat voineet olla kasassa ilman viikonloppuna alkanutta lämpimämpää ja aurinkoisempaa säätä.
– Toivon, että tämä viikko valmistaa vielä satoa.

Lari Kiviranta

 

 

Lue lisää 26.9.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla