Muuttoaika

Hurrikaanille viiden pisteen viikonloppu

Hurrikaanin sunnuntai Raisiossa sujui iloisissa merkeissä. Kuva: Juuso Riponiemi

LENTOPALLO Hurrikaani–Team Lakkapää, Rovaniemi 3–2 (25–19, 25–17, 27–29, 19–25, 15–12).
Loimu–Hurrikaani 0–3 (16–25,19–25, 25–27).
Hurrikaani nappasi viikonloppuna kotivoiton Team Lakkapäästä ja vierasvoiton Raision Loimusta. Kun lauantainen kotipeli venyi viiden erän jännitysnäytelmäksi ja vastaavasti sunnuntain paikallistaisto paketoitiin Hurrikaanin toimesta suoraan kolmessa erässä, karttui joukkueen pistepussi viidellä pisteellä.
Sekä Lakkapää, että Loimu olivat ennakkoon niitä joukkueita, joiden pitikin kaatua Hurrikaanin käsittelyssä. Lakkapää laittoi selvästi Loimua enemmän kampoihin, mutta viides erä oli sille Loimaalla liikaa. Vaikka Hurrikaani johti ensin erissä 2–0, se ei rovaniemeläisiä lannistanut. Päävalmentaja Henri Tuomi sai pitkän erätauon aikana joukkueeseensa puhtia, ja Niko-Matti Koskelan tulo hakkuriksi alkoi kääntää peliä vierasjoukkueelle. Kolmannen ja neljännen erän sulaminen vierasjoukkueelle näytti siinä vaiheessa pahalta. Mutta Hurrikaani oli viidennessä erässä vahvempi ja onnistui pitämään voiton Loimaalla.

JO LAUANTAIN pelin jälkeen Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen myönsi, että joukkue tarvitsee nyt harjoitteluaikaa ja sen pitää opetella joukkuepelaamista uuden passarin Maksim Busuljevicin kanssa. Vielä lauantaina passitempot eivät osuneet aina kohdalle, mutta sunnuntaina se oli jo muutamaa astetta parempaa. Loimua vastaan Tapio Toiviainen pääsi paremmin kiinni serbialaisen passeihin ja tulostakin syntyi.
– Kausi alkoi Matti Toivolan kanssa hyvin. Nyt uuden kaverin kanssa ottaa aikaa, että saadaan kiinni samasta rytmistä. Aika paljon joutuu kentällä puhumaan ja kommunikoimaan vielä erilaisissa tilanteissa, Toiviainen myönsi. Siitä kaikki olivat samaa mieltä, että Busuljevic on kaiken sen hehkutuksen arvoinen kapellimestari.
Loimu ei ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa saanut voitettua vielä erääkään, eikä Hurrikaanikaan suonut sille erävoittoa. Niin paljon paremmin Hurrikaani pelasi jokaisella osa-alueella. Thomas Douglas-Powellin ilta oli lähes täydellinen: 18 pistettä, 5 ässää, hyökkäystehot 67 % ja 3 torjuntaa. Sen lisäksi Antti Ropponen (13 pist., 2 ässää) oli Loimun hakkuri Gino Naardenia valovuoden edellä.

SUNNUNTAIN PELISSÄ Matti Oivanen sai saalistettua uransa 800. torjuntapisteen. Kapteeni viihtyi myös hyvin Kerttulan parketilla pelaten muutaman kerran Busuljevicin kanssa nopean keskihyökkäyksen voimalla kenttään.
– Pitää olla tyytyväinen. Tämä on tulosurheilua ja voitot ja pisteet lasketaan, Toiviainen mietti. Yleispelaaja myönsi, että vaatii aikaa saada kokoonpano tiiviiksi ja varsinkin hyökkäyspeli kuosiin.
– Hiukan pelotti, mitä sunnuntai tuo tullessaan Douglas-Powellin kohdalla. Miehen selkä ei kuitenkaan vihoitellut. Tomppa pelasi vahvan viikonlopun, Rantanen kiitteli.
Hurrikaani pääsee nyt keskittymään harjoitteluun rauhassa. Se pelaa seuraavan kerran lauantaina Lempäälässä Suomen cupia ja sunnuntaina Mestaruusliigan kärkikamppailussa Sastamalassa.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.