Itse tehdyllä kepparilla kelpaa ratsastaa

LOIMAA/HIRVIKOSKI Keppihevoset ja niillä ratsastaminen ovat lasten ja nuorten tämän hetken suosikkiharrastuksia. Joukko Hirvikosken yhtenäiskoulun oppilaita teki koulun jälkeen viikoittain pidettävässä käsityökerhossa omat keppihevoset eli kepparit, joilla kelpaa ratsastaa ja joita on kiva esitellä kavereille ja hoitaa kotona. Käsityökerho on koulun jälkeen pidettävää iltapäivätoimintaa, ja kerhonohjaajana toimii Krista Juhala-Keto.

Siiri Toiviaisen ja Iiris Heikosen keppareilla on hienot harjat ja iloiset ilmeet.  Siirin kepparin nimi on Lola ja Iiriksen Ella. Kuva: Tiina Naula

– Kerho alkoi tänä syksynä pari viikkoa koulun alkamisen jälkeen, ja ryhmiä on kaksi, joista toinen kokoontuu maanantaina ja toinen torstaina. Kerhoon voivat tulla 1.–6. luokkien oppilaat, Juhala-Keto kertoo.

Kepparit valmistuivat ennen syyslomaa, ja kerholaiset järjestivät niiden kanssa leikkimielisen esteratsastuskilpailun.

Ekaluokkalaiset Julia Heikonen ja Annika Ojala ja tokaluokkalaiset Iiris Heikonen ja Siiri Toiviainen kertoivat käsityökerhossa olevan mukavaa.

– Kepparit ovat kivoja, ja niiden tekeminen oli hauskaa, he totesivat.

Tiina Naula

Julia Heikonen kannustaa Tikru-kepparin yli esteen. Kuva: Tiina Naula

Annika Ojala teki Bellaksi nimeämälleen kepparilleen vaaleanpunaiset suitset. Kuva: Tiina Naula

 

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Sudokuttaako?

SPM –

Arkistot

Musiikkiopiston joulukonsertti, kenraaliharjoitus

Loimaan seudun musiikkiopiston joulukonsertin kenraaliharjoitus 18.12.2017. Pienet soittajat harjoittelivat viulisti Elina Eirolan johdolla. Video: Marianne Rovio

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Pala Kakkua

Tutustu ja ihastu

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.