Muuttoaika

Itse tehdyllä kepparilla kelpaa ratsastaa

LOIMAA/HIRVIKOSKI Keppihevoset ja niillä ratsastaminen ovat lasten ja nuorten tämän hetken suosikkiharrastuksia. Joukko Hirvikosken yhtenäiskoulun oppilaita teki koulun jälkeen viikoittain pidettävässä käsityökerhossa omat keppihevoset eli kepparit, joilla kelpaa ratsastaa ja joita on kiva esitellä kavereille ja hoitaa kotona. Käsityökerho on koulun jälkeen pidettävää iltapäivätoimintaa, ja kerhonohjaajana toimii Krista Juhala-Keto.

Siiri Toiviaisen ja Iiris Heikosen keppareilla on hienot harjat ja iloiset ilmeet.  Siirin kepparin nimi on Lola ja Iiriksen Ella. Kuva: Tiina Naula

– Kerho alkoi tänä syksynä pari viikkoa koulun alkamisen jälkeen, ja ryhmiä on kaksi, joista toinen kokoontuu maanantaina ja toinen torstaina. Kerhoon voivat tulla 1.–6. luokkien oppilaat, Juhala-Keto kertoo.

Kepparit valmistuivat ennen syyslomaa, ja kerholaiset järjestivät niiden kanssa leikkimielisen esteratsastuskilpailun.

Ekaluokkalaiset Julia Heikonen ja Annika Ojala ja tokaluokkalaiset Iiris Heikonen ja Siiri Toiviainen kertoivat käsityökerhossa olevan mukavaa.

– Kepparit ovat kivoja, ja niiden tekeminen oli hauskaa, he totesivat.

Tiina Naula

Julia Heikonen kannustaa Tikru-kepparin yli esteen. Kuva: Tiina Naula

Annika Ojala teki Bellaksi nimeämälleen kepparilleen vaaleanpunaiset suitset. Kuva: Tiina Naula

 

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kotimainen puu kulkee pyörillä

Puutavara-auton kuljettaja on tärkeä lenkki puiden matkalla metsästä jatkokäsittelyyn. Janne Välimäki kuormaa mäntytukit puutavara-auton kyytiin Alastarolla ja kuljettaa rungot Kyrön sahalle.

LP-Vampula Huittinen voittaa Nurmon Jymyn, ratkaisupallo

LP-Vampula Huittinen voitti kotikentällään Nurmon Jymyn naisten lentopallon Mestaruusliigan ottelussa 21.10.2017. LP Vampulan voittolukemat olivat 3–2 (25–14, 25–20, 18–25, 20–25, 15–9), videolla näkyy ottelun ratkaisupallo.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.