Itse tehdyllä kepparilla kelpaa ratsastaa

LOIMAA/HIRVIKOSKI Keppihevoset ja niillä ratsastaminen ovat lasten ja nuorten tämän hetken suosikkiharrastuksia. Joukko Hirvikosken yhtenäiskoulun oppilaita teki koulun jälkeen viikoittain pidettävässä käsityökerhossa omat keppihevoset eli kepparit, joilla kelpaa ratsastaa ja joita on kiva esitellä kavereille ja hoitaa kotona. Käsityökerho on koulun jälkeen pidettävää iltapäivätoimintaa, ja kerhonohjaajana toimii Krista Juhala-Keto.

Siiri Toiviaisen ja Iiris Heikosen keppareilla on hienot harjat ja iloiset ilmeet.  Siirin kepparin nimi on Lola ja Iiriksen Ella. Kuva: Tiina Naula

– Kerho alkoi tänä syksynä pari viikkoa koulun alkamisen jälkeen, ja ryhmiä on kaksi, joista toinen kokoontuu maanantaina ja toinen torstaina. Kerhoon voivat tulla 1.–6. luokkien oppilaat, Juhala-Keto kertoo.

Kepparit valmistuivat ennen syyslomaa, ja kerholaiset järjestivät niiden kanssa leikkimielisen esteratsastuskilpailun.

Ekaluokkalaiset Julia Heikonen ja Annika Ojala ja tokaluokkalaiset Iiris Heikonen ja Siiri Toiviainen kertoivat käsityökerhossa olevan mukavaa.

– Kepparit ovat kivoja, ja niiden tekeminen oli hauskaa, he totesivat.

Tiina Naula

Julia Heikonen kannustaa Tikru-kepparin yli esteen. Kuva: Tiina Naula

Annika Ojala teki Bellaksi nimeämälleen kepparilleen vaaleanpunaiset suitset. Kuva: Tiina Naula

 

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla