Jalalla koreasti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi

LOIMAAN Heimolinnassa laitettiin keskiviikkona jalalla koreasti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Arviolta ainakin satakunta tanssijaa lähti mukaan Loimaan kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämiin Suomi 100 -tansseihin. Pari tuntia kestäneeseen tilaisuuteen oli vapaa pääsy, ja tanssijoita tahditti Hanuri & Hattu -yhtye.

Tanssilattialla ahkerasti pyörähdelleet Ritva ja Mikko Tikakoski olivat tyytyväisiä, että kaupunki järjesti kaikille avoimet tanssit.

Tikakoskien mielestä tanssimisessa on parasta liikunta, ja he lupasivat tanssia Heimolinnassa jokaisen tanssin tai ainakin melkein jokaisen.
– Humppa ja foxi ovat lempitanssimme, Mikko Tikakoski sanoi.

Tiina Naula

Ritva ja Mikko Tikakoski viihtyivät tanssilattialla. Kuva: Tiina Naula

 

Lue lisää 21.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Musiikkiopiston joulukonsertti, kenraaliharjoitus

Loimaan seudun musiikkiopiston joulukonsertin kenraaliharjoitus 18.12.2017. Pienet soittajat harjoittelivat viulisti Elina Eirolan johdolla. Video: Marianne Rovio

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.