Jalalla koreasti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi

LOIMAAN Heimolinnassa laitettiin keskiviikkona jalalla koreasti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Arviolta ainakin satakunta tanssijaa lähti mukaan Loimaan kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämiin Suomi 100 -tansseihin. Pari tuntia kestäneeseen tilaisuuteen oli vapaa pääsy, ja tanssijoita tahditti Hanuri & Hattu -yhtye.

Tanssilattialla ahkerasti pyörähdelleet Ritva ja Mikko Tikakoski olivat tyytyväisiä, että kaupunki järjesti kaikille avoimet tanssit.

Tikakoskien mielestä tanssimisessa on parasta liikunta, ja he lupasivat tanssia Heimolinnassa jokaisen tanssin tai ainakin melkein jokaisen.
– Humppa ja foxi ovat lempitanssimme, Mikko Tikakoski sanoi.

Tiina Naula

Ritva ja Mikko Tikakoski viihtyivät tanssilattialla. Kuva: Tiina Naula

 

Lue lisää 21.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla