Muuttoaika

Jalalla koreasti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi

LOIMAAN Heimolinnassa laitettiin keskiviikkona jalalla koreasti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Arviolta ainakin satakunta tanssijaa lähti mukaan Loimaan kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämiin Suomi 100 -tansseihin. Pari tuntia kestäneeseen tilaisuuteen oli vapaa pääsy, ja tanssijoita tahditti Hanuri & Hattu -yhtye.

Tanssilattialla ahkerasti pyörähdelleet Ritva ja Mikko Tikakoski olivat tyytyväisiä, että kaupunki järjesti kaikille avoimet tanssit.

Tikakoskien mielestä tanssimisessa on parasta liikunta, ja he lupasivat tanssia Heimolinnassa jokaisen tanssin tai ainakin melkein jokaisen.
– Humppa ja foxi ovat lempitanssimme, Mikko Tikakoski sanoi.

Tiina Naula

Ritva ja Mikko Tikakoski viihtyivät tanssilattialla. Kuva: Tiina Naula

 

Lue lisää 21.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kotimainen puu kulkee pyörillä

Puutavara-auton kuljettaja on tärkeä lenkki puiden matkalla metsästä jatkokäsittelyyn. Janne Välimäki kuormaa mäntytukit puutavara-auton kyytiin Alastarolla ja kuljettaa rungot Kyrön sahalle.

LP-Vampula Huittinen voittaa Nurmon Jymyn, ratkaisupallo

LP-Vampula Huittinen voitti kotikentällään Nurmon Jymyn naisten lentopallon Mestaruusliigan ottelussa 21.10.2017. LP Vampulan voittolukemat olivat 3–2 (25–14, 25–20, 18–25, 20–25, 15–9), videolla näkyy ottelun ratkaisupallo.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.