LP-Vampula Huittinen riemukkaaseen voittoon Jymystä – katso video

0
LP-Vampulan parhaana pelaajana palkittiin Susanna Sutki ja Nurmon Jymyn Alexandra Vajdova.

LENTOPALLO Lauantai-iltana oli Huittisissa huipputunnelma, kun kotijoukkue LP-Vampula Huittinen otti voiton kauden erinomaisesti aloittaneesta nurmolaisjoukkue Jymystä erin 3–2 (25–14, 25–20, 18–25, 20–25, 15–9).

Naisten Mestaruusliigan ottelun ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta parasta peliä, jossa Vampulan pahat syötöt ajoivat nurmolaiset ahdinkoon.
Kolmas erä oli sellainen kuin se kahden voittoerän jälkeen lentopallossa varsin usein on. Kotijoukkueen peli alkoi takkuamaan, ja vastustaja sai juonesta kiinni. Viides erä oli jälleen kotijoukkueen näytöstä, kuten pisteetkin (15–9) osoittavat.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Susanna Sutki ja vieraista Alexandra Vajdova. Vampulan keskipelaajat saalistivat molemmat erinomaiset pisteet. Roosa Niemisen tehot olivat 16/+14 ja Katja Metsäkoivun 11/+10.