Metsämaa kuhisi SM-suunnistajia

LOIMAA/METSÄMAA Erikoispitkän matkan SM-kisat toivat lauantaina Metsämaalle 1200 suunnistajaa. Pääsarjan voittanutta Elias Kuukkaa lukuun ottamatta lajin terävin kärki ei startannut. Maastoon lähti kuitenkin kovakuntoista porukkaa, sillä kilpailumuoto on raskautensa puolesta verrattavissa maratoniin.

Ainoa loimaalaisedustaja, Punkalaitumen Kuntoa edustava Markus Salo sijoittui H40-sarjassa 19 kilometrin matkalla kahdeksanneksi ajalla 2.16.40. Se oli Salon uran paras SM-sijoitus kyseisellä matkalla.

 

Pirjo Kivioja, Oiva Mikola, Hannu Pöyhönen ja Tuula Ohramaa leimauttivat emittinsä yhtä aikaa peltorastilla. (Kuva: Kiti Salonen)

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla