Muuttoaika

Metsämaa kuhisi SM-suunnistajia

LOIMAA/METSÄMAA Erikoispitkän matkan SM-kisat toivat lauantaina Metsämaalle 1200 suunnistajaa. Pääsarjan voittanutta Elias Kuukkaa lukuun ottamatta lajin terävin kärki ei startannut. Maastoon lähti kuitenkin kovakuntoista porukkaa, sillä kilpailumuoto on raskautensa puolesta verrattavissa maratoniin.

Ainoa loimaalaisedustaja, Punkalaitumen Kuntoa edustava Markus Salo sijoittui H40-sarjassa 19 kilometrin matkalla kahdeksanneksi ajalla 2.16.40. Se oli Salon uran paras SM-sijoitus kyseisellä matkalla.

 

Pirjo Kivioja, Oiva Mikola, Hannu Pöyhönen ja Tuula Ohramaa leimauttivat emittinsä yhtä aikaa peltorastilla. (Kuva: Kiti Salonen)

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Kotimainen puu kulkee pyörillä

Puutavara-auton kuljettaja on tärkeä lenkki puiden matkalla metsästä jatkokäsittelyyn. Janne Välimäki kuormaa mäntytukit puutavara-auton kyytiin Alastarolla ja kuljettaa rungot Kyrön sahalle.

LP-Vampula Huittinen voittaa Nurmon Jymyn, ratkaisupallo

LP-Vampula Huittinen voitti kotikentällään Nurmon Jymyn naisten lentopallon Mestaruusliigan ottelussa 21.10.2017. LP Vampulan voittolukemat olivat 3–2 (25–14, 25–20, 18–25, 20–25, 15–9), videolla näkyy ottelun ratkaisupallo.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.