Peräänajo Virttaantiellä

LOIMAA Virttaantiellä Hanhijoella sattui kahden henkilöauton peräänajo tänään aamulla kello seitsemän maissa.

Poliisi epäilee molempien peräänajossa osallisina olleiden autojen kuljettajia liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Takaa tullut auto oli törmännyt edessä olleeseen tien penkalla, osittain ajoradalla pysähtyneenä olleeseen henkilöautoon. Perään ajanut auto ajautui osumasta viereiseen ojaan. Pysähdyksissä ollut auto jäi osittain ajoradalle.
Molemmat autot olivat olleet matkalla Loimaan suuntaan. Poliisin mukaan pysähdyksissä ollut auto oli ilman varoituskolmiota, mutta parkit olivat olleet päällä. Autosta oli loppunut polttoaine.
Näkyvyys oli hyvä Loimaan suuntaan loivasti oikealle kaartuvalla tieosuudella, eikä tien pinta ollut liukas. Onnettomuuspaikalla ei havaittu jarrutusjälkiä.
Poliisi epäilee molempien autojen kuljettajia liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla