Muuttoaika

Peräänajo Virttaantiellä

LOIMAA Virttaantiellä Hanhijoella sattui kahden henkilöauton peräänajo tänään aamulla kello seitsemän maissa.

Poliisi epäilee molempien peräänajossa osallisina olleiden autojen kuljettajia liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Takaa tullut auto oli törmännyt edessä olleeseen tien penkalla, osittain ajoradalla pysähtyneenä olleeseen henkilöautoon. Perään ajanut auto ajautui osumasta viereiseen ojaan. Pysähdyksissä ollut auto jäi osittain ajoradalle.
Molemmat autot olivat olleet matkalla Loimaan suuntaan. Poliisin mukaan pysähdyksissä ollut auto oli ilman varoituskolmiota, mutta parkit olivat olleet päällä. Autosta oli loppunut polttoaine.
Näkyvyys oli hyvä Loimaan suuntaan loivasti oikealle kaartuvalla tieosuudella, eikä tien pinta ollut liukas. Onnettomuuspaikalla ei havaittu jarrutusjälkiä.
Poliisi epäilee molempien autojen kuljettajia liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.